1ο Ανταλλακτικό Παζαρι την Τετάρτη στην Κεντρική Πλατεία


Μετά το ενδιαφέρον που έχει εισπράξει απο τους πολίτες η Τράπεζα Χρόνου, με τη βοήθεια όλων των μελών της, η Τράπεζα Χρόνου σας προσκαλεί την Τετάρτη 3 Ιουλίου και ώρα 19:00 μμ στην Κεντρική Πλατεία στο 1ο Ανταλλακτικό Παζάρι.

Η Τράπεζα Χρόνου, ένας νέος θεσμός  που στοχεύει στην προώθηση της ανταλλακτικής οικονομίας και στην πόλη μας καλεί όλους τους πολίτες με το σύνθημα «Αυτό που σου λείπει κάποιος το προσφέρει, αυτό που σου περισσεύει κάποιος το χρειάζεται» να λάβουν μέρος σε μια ανταλλαγή προϊόντων χωρίς χρήματα αλλά με βάση την Τοπική Εναλλακτική Μονάδα (ΤΕΜ).  Παράλληλα, στην εκδήλωση ο κόσμος θα μπορεί να ενημερώνετε από τους εκπροσώπους των κοινωνικών δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας για τις δράσεις τους.

Ενδεικτικά προϊόντα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως βάση για τις ανταλλαγές είναι βιβλία, παιχνίδια, cd / dvd, ρούχα, παπούτσια, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, μικροσυσκευές, είδη σπιτιού και αυτοκινήτου, είδη γραφείου και οτιδήποτε θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο ανταλλαγής.

Η εκδήλωση θα έχει μουσική επένδυση ενώ κατά τη διάρκεια της θα λάβουν χώρα ψυχαγωγικές/καλλιτεχνικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Η Τράπεζα Χρόνου και οι εθελοντές της, θα χαρούν πολύ να σας δουν όλους εκεί να ανταλλάξετε όχι μόνο πράγματα αλλά και απόψεις, ιδέες, χαμόγελα!

Προηγούμενο άρθρο 3η Πανελλήνια συγκέντρωση φίλων αλόγων ελεύθερης ιππασίας στην Καλλιπεύκη
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη κτηνοτρόφος στον Τύρναβο για απασχόληση παράνομων μεταναστών