Το έξυπνο Μάρκετιγκ εργαλείο στην περίοδο της κρίσης


Η εταιρία “A bit of Greece” διοργανώνει σε Αθήνα (5/6), Θες/νίκη (12/6), Λάρισα (13/6) και Ηράκλειο Κρήτης (19/6) σεμινάρια Marketing τα οποία απευθύνονται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σε ελ. επαγγελματίες, σε νέους επαγγελματίες, σε φοιτητές και σε όποιον θέλει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του στο Marketing.

Θέμα του σεμιναρίου «Το έξυπνο Μάρκετιγκ εργαλείο στην περίοδο της κρίσης» . Στόχος του είναι οι παρευρισκόμενοι να αποκτήσουν τις γνώσεις και τα βασικά εργαλεία για Ανάπτυξη πελατολογίου, Αύξηση πιστότητας καταναλωτών, Αύξηση μέσης απόδειξης. Η καινοτομία του σεμιναρίου είναι ότι είναι προσαρμοσμένο στην Ελλάδα της κρίσης και στον Έλληνα καταναλωτή σήμερα.

Εισηγήτριες είναι δύο Marketers με πολυετή εμπειρία στην Δ/νση Marketing μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών: Βίκυ Πέππα (Υπ.Τμήματος Marketing Lancôme-L’oreal, Δ/νση Marketing Gap- Όμιλος Μαρινόπουλου) και Χριστίνα Βράνη (Group Brand Manager Σαράντης, Marketing Manager Pepsico)

Κόστος σεμιναρίου 150 Ευρώ (ΦΠΑ συμπεριλαμβάνεται) και για κρατήσεις θέσεων μέχρι 10 ημέρες πριν το σεμινάριο (early booking offer): 120 Ευρώ. Προσφορά για όλους τους συμμετέχοντες η δημιουργία της επαγγελματικής σελίδας τους στο facebook δωρεάν!

Εκδήλωση ενδιαφέροντος στο e-mail info@abitofgreece.gr, στα τηλέφωνα 210 2716284 -2111847302 και στα sites: www.marktetingseminars-abitofgreece.weebly.com  και  www.abitofgreece.gr

Προηγούμενο άρθρο Έκλεψε 1.500€ προσποιούμενος το λογιστή
Επόμενο άρθρο Προβλήματα στους Παιδικούς Σταθμούς