Τον τσάκωσαν οι ΔΙ.ΑΣ.


Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης  (08-05-2013) στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 35χρονος ημεδαπός, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, απείθεια κι αντίσταση σε βάρος αστυνομικών.

Ο συλληφθείς επιβαίνοντας σε δίκυκλο μοτοποδήλατο, αντιλήφθηκε την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο και προκειμένου να διαφύγει, ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Ακολούθησε καταδίωξη, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την ακινητοποίησή του. Κατά τη σύλληψή του ο 35χρονος αντιστάθηκε και προσπάθησε να απωθήσει έναν από τους αστυνομικούς, γρονθοκοπώντας τον.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία (1) νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (5,4) γραμμαρίων, η οποία όπως εξακριβώθηκε προοριζόταν για εμπορία και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Προηγούμενο άρθρο Παράδειγμα προς μίμηση ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου
Επόμενο άρθρο 9η Μαΐου - Ημέρα της Ευρώπης