Διανομή τροφίμων από το ΣΒΕΘ


Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της επιχειρηματικής κοινότητας απέναντι στα προβλήματα που δημιουργεί η βαθιά οικονομική κρίση, ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, σε συνεργασία με την ΜΚΟ «ΜΗΤΙΣ» ΚΕΕΑ συγκέντρωσε τρόφιμα και άλλα είδη τα οποία διέθεσε σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, σε χώρο που διέθεσε ο Δήμος Λαρισαίων.

Η δράση αυτή του ΣΘΕΒ πραγματοποιήθηκε χθες Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου παρουσία του Προέδρου του ΣΘΕΒ κ. Απόστολου Δοντά, του Αντιπροέδρου κ. Αντώνη Ζάβαλου , στελεχών της Υπηρεσίας του ΣΘΕΒ και εκπροσώπων της ΜΚΟ «ΜΗΤΙΣ» του Προέδρου κ. Αποστολόπουλου Φοίβου και της Γ. Γραμματέας κας Κατσαούνη Ελένης.

Οι επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό του ΣΘΕΒ είναι οι : Αlfa seeds ABEE, Bretas ΕΠΕ, Intercomm Foods AE, Βαλαβάνης Ηλίας ΑΕ, Βελλής ΑBEΕ, Γαλακτοβιομηχανία «ΟΛΥΜΠΟΣ» ΑΕ, Γκορίλας Μιλτιάδης και ΣΙΑ ΟΕ, Ζάβαλος Α. Cartontec AE, Επίλεκτος ΑΕΒΕ, Μέλισσα Κίκιζας ΑΒΕΕΤ,  Παπαγιάννη Αφοι ΑΕ, τους οποίους η Διοίκηση του ΣΘΕΒ ευχαριστεί θερμά.

Προσπάθεια του ΣΘΕΒ και της ΜΚΟ «ΜΗΤΙΣ» ΚΕΕΑ αποτελεί η κινητοποίηση της επιχειρηματικής κοινότητας στην κατεύθυνση ανάληψης δράσεων κοινωνικής ευθύνης, με ουσιαστικό περιεχόμενο και κέντρο την υποβοήθηση των συνανθρώπων μας και ιδιαίτερα των Ευπαθών Κοινωνικά Ομάδων.

Προηγούμενο άρθρο Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τις Πασχαλινές αγορές
Επόμενο άρθρο Επίτυμο Υποπροξενείο Ιταλίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας