Την Κυριακή 21/4 η πρεμιέρα της “ΥΠΕΡπαραγωγής”


Λίγες ημέρες έχουν απομείνει για την πρεμιέρα του μιούζικαλ της χρονιάς «ΥΠΕΡπαραγωγής» που παρουσιάζεται στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας 21 έως και 28 Απριλίου 2013.
Το σκηνικό στήθηκέ, τα φώτα άναψαν, oι τελευταίες πρόβες εντατικές, με αγαπημένες μουσικές σε ενορχήστρωση και διεύθυνση ορχήστρας του μαέστρου Χρήστου Κτιστάκη, έξυπνο, σύγχρονο κείμενο του Νικόλα Μακρή και της Νάντιας Περιστεροπούλου και εκφραστικές χορογραφίες της Φαίης Σούκου. Μια ομαδική προσπάθεια 60 περίπου καλλιτεχνών επί σκηνής και συντελεστών που αποτελούν πρότυπο για τα δεδομένα της πόλης!!! 

Λίγα λόγια για το έργο:
Πόσο έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση τις τέχνες; Πόσες θυσίες μπορεί να κάνει ένας παραγωγός για να ικανοποιήσει τον έρωτα της ζωής του; Πόσο μπορούν να δοκιμαστούν τα όρια ενός ανθρώπου μέχρι να αντιδράσει;
Δύο παραγωγοί αποφασίζουν να ανεβάσουν μια παράσταση βαριετέ. Η προσπάθειά τους όμως αυτή απαιτεί οικονομικούς πόρους που δε διαθέτουν. Οι υποχρεώσεις απέναντι στο θίασο και το έργο είναι πολλές, όπως και οι δυσκολίες. Πόσο μάλλον όταν έχουν να κάνουν με τόσους καλλιτέχνες που ταλαιπωρούνται από έρωτες, ζήλιες, απραγματοποίητα όνειρα, απορρίψεις και καταχρήσεις. Τί θα κάνουν όλοι αυτοί όταν το χειρότερο συμβεί και μάλιστα σε ώρα παράστασης; Πόσο επικίνδυνη είναι τελικά μια υπερπαραγωγή;;;Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΚΡΗΣ.
Ενορχήστρωση – Διεύθυνση Ορχήστρας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ.

Χορογραφία / Κινησιολογική επιμέλεια: ΦΑΙΗ Β. ΣΟΥΚΟΥ.

Επιμέλεια Ενδυματολογίας & Μακιγιάζ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗ.
Κοστούμια: ΕΛΕΝΗ ΨΥΡΡΑ.
Σκηνογραφία: ΧΑΡΑ ΓΡΑΒΑΝΗ – ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΔΟΒΑ – ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΛΑΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΡΗΓΑΣ – ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΩΝΑΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΟΥΚΟΣ.
Ήχος – Φωτισμός: ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΛΑΣ.
Κείμενο: NΙΚΟΛΑΣ ΜΑΚΡΗΣ – ΝΑΝΤΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΠΟΥΛΟΥ.
Φωτογραφία: THEO ALBANIS.
Graphic Design: ΦΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ.
Βοηθός Σκηνοθέτη: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.
Βοηθός Ενδυματολόγου: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΛΛΗΣ.

Make up assistant: ΧΑΒΙΑ ΕΡΡΙΚΑ – ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΑΝΝΑ – ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Υποστήριξη Παραγωγής: ΕΥΑ Β. ΣΟΥΚΟΥ – ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΣΤΑ.
Promotion: ΘΑΝΟΣ ΓΚΟΥΡΟΜΠΙΝΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΠΟΥΣΗΣ.

Παραγωγή: ΦΑΙΗ Β. ΣΟΥΚΟΥ.

Συμμετέχουν οι:
Μπάκας Παναγιώτης, Μακρίδου Ανδρομάχη, Μωραΐτη Ζωή, Τσατσανάκος Δημήτρης, Τσέτσιλας Αστέριος, Σαμαντζής Θέμης, Γκατζά Έλενα, Νούτσου Λίνα, Φωτιάδης Απόστολος, Λαπούσης Δημήτρης, Σαϊνίδου Σταυρούλα, Κανέλλη ¶ννα, Ματθαίου Στεφανία, Μπαγεώργος Ηλίας, Κυρτσόπουλος Μιχάλης, Λυτροκάπη Νίκη, Πατσιαμάνη Κάτια, Ζουμπουνέλλη Ματίνα, Γκόβαρη Σταυρούλα, Δραχμάνη Ευτυχία, Ζακάρ Στελίνα, Χριστοδούλου Δημήτρης, Θεοδώρου Αφροδίτη, Φρίγγας Κωνσταντίνος, Κατσαβάκης Δημήτρης, Ταμβακάς Κώστας, Πάλλας Στέφανος, Λουκάς Αυγερινός, Μαντέλας Μιχάλης, Σούκος Βασίλης, Σαρακατσιάνος Ντίνος, Ζωϊτος Κώστας, Παυλακούδης Πάνος, Γκουντής Κώστας, Παζάρα Μαργαρίτα.
Προμηθευθείτε εγκαίρως το εισιτήριό σας από την προπώληση:
Καθημερινά ώρες: 12 – 2μμ & 6-9μμ στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.
 Τηλέφωνο κρατήσεων: 6989.81.87.73 (Ώρες Προπώλησης).
Τιμές Εισιτηρίων (Α’, Β΄ & Γ΄Ζώνη):
Ταμείο: 20¤, 15¤ & 12¤.
Προπώληση: 15¤, 12¤ & 10¤.
Μειωμένα από 7¤.
Ειδικές τιμές για συλλόγους, σχολεία, φορείς.
*Η παραγωγή έχει φροντίσει ώστε οι θεατές εκτός πόλης να μείνουν σε συμβεβλημένο ξενοδοχείο με οικονομικές τιμές ειδικά για την παράσταση στο κέντρο της Λάρισας πλησίον του χώρου του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Περισσότερες λεπτομέρειες στο 6989.81.87.73.
Προηγούμενο άρθρο To Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας φέτος στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Στα έργα της ΒΔ παράκαμψης της Λάρισας ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας