ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ


 Τη λειτουργία νέων Μονάδων, Τμημάτων αλλά και εξωτερικών ιατρείων ανακοίνωσε το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας διευρύνοντας έτσι τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας. Πρόκειται για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, το Αγγειοχειρουργικό Τμήμα αλλά και δυο νέα εξωτερικά ιατρεία το Νεογνολογικό και το Παιδοχειρουργικό που συμβάλλουν στην ολοκλήρωση των υπηρεσιών υγείας που παρέχει το ΙΑΣΩ. Όπως τονίζεται και σε ανακοίνωση «το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ανταποκρινόμενο στη ανάγκη για ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών στους κατοίκους της Θεσσαλίας, προχώρησε στη δημιουργία των ακόλουθων νέων τμημάτων και εξωτερικών ιατρείων:

 Μονάδα Τεχνητού Νεφρού. Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού έχει αποκτήσει τη σχετική άδεια λειτουργίας της και θα λειτουργήσει στο άμεσο χρονικό διάστημα σε υπερσύγχρονες ιατρικές εγκαταστάσεις. Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού έχει σχεδιαστεί ώστε να εξασφαλίζεται η άνεση και η ευχάριστη διαμονή των ασθενών. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός είναι τελευταίας τεχνολογίας και παρέχει την απόλυτη ασφάλεια των ασθενών σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες υγιεινής που εφαρμόζονται στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Οι ασθενείς θα βρίσκονται συνεχώς υπό τη στενή παρακολούθηση του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού το οποίο έχει επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια για την εμπειρία του. Το ιατρικό προσωπικό θα είναι παρών σε κάθε αιμοκάθαρση ενώ θα παραμένει στη διάθεση των ασθενών όλο το 24ωρο για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε έκτακτου περιστατικού.

Αγγειοχειρουργικό Τμήμα: Από τις 22 Νοεμβρίου ξεκίνησε η λειτουργία του τμήματος και πραγματοποιείται διάγνωση και επεμβατική θεραπεία παθήσεων των αγγείων του ανθρωπίνου σώματος, εκτός της καρδιάς και του εγκεφάλου. Νεογνολογικό Εξωτερικό Ιατρείο: Από τις 22 Νοεμβρίου 22/11 ξεκίνησε η λειτουργία του εξωτερικού ιατρείου και εξυπηρετούνται κατόπιν ραντεβού όλα τα περιστατικά των νεογνών που δεν νοσηλεύονται στην κλινική. Παιδοχειρουργικό εξωτερικό ιατρείο: Από τις 22 Νοεμβρίου ξεκίνησε η λειτουργία του εξωτερικού ιατρείου και εξυπηρετούνται κατόπιν ραντεβού όλα τα περιστατικά των παιδιών που πιθανώς να χρειαστούν χειρουργική αντιμετώπιση. Για πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία των νέων τμημάτων και τις προσφερόμενες υπηρεσίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλεφωνικό κέντρο του ΙΑΣΩ: 2410-996.000

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα αγροτικού εξηλεκτρισμού
Επόμενο άρθρο Θα πληρώνουν οι συνταξιούχοι αγρότες σε τράπεζες - Ελτά