“NΑ ΜΗ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ” – Μια ξεχωριστή παραίτηση στον Δήμο Λαρισαίων


Με μια σπάνια κίνηση ευθιξίας παραιτήθηκε την Παρασκευή από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων, όπου εργαζόταν με σύμβαση, η κόρη του διευθυντή καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων κ. Μιχάλη Βαλακώστα.

Όπως ανέφερε ο κ. Βαλακώστας ύστερα από επικοινωνία του με την εφημερίδα «Κόσμος», η κόρη του Αγγελική Βαλακώστα είχε προσληφθεί στο Δήμο μέσω της ΜΚΟ «Ανθρωπομάνια» και επιλέχτηκε να εργαστεί στο Δήμο καθώς είχε συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό μορίων, στην κατάταξη των υποψηφίων που έκανε η ΜΚΟ. Την περασμένη Παρασκευή με δική της πρωτοβουλία έσπευσε εγγράφως να παραιτηθεί ενημερώνοντας ότι μετά τον θόρυβο που ξέσπασε δεν επιθυμεί να παραμείνει άλλο στη θέση της για να μην διασύρεται το όνομα του πατέρα της.

Σημειώνεται ότι την ίδια ημέρα η εφημερίδα είχε αποκαλύψει στην ηλεκτρονική της έκδοση, απαντώντας στον δήμαρχο κ. Τζανακούλη, ότι έχει κάνει επιλεκτικές προσλήψεις συγγενών παραγόντων του δήμου Λαρισαίων, αναφέροντας ότι «…διόρισε στη ΔΕΥΑΛ τον υιό του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Μπαρμπούτη, την κόρη της αντιδημάρχου κυρίας Αγραφιώτη, αλλά και την ανιψιά του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΛ κ. Καλαμπαλίκη. Επίσης δια της ΜΚΟ «Ανθρωπομάνια» προσέλαβε με διετής συμβάσεις απασχόλησης στο Δήμο Λάρισας, την κόρη του ταμία του δήμου κ. Κουτσιμανή, αλλά και την κόρη του διευθυντή καθαριότητας κ. Βαλακώστα. Το αυτό έπραξε και για την αδερφή του προϊσταμένου της δημοτικής αστυνομίας κ. Βουβούσα με σύμβαση στον Δήμο Λάρισας. Δεν παρέλειψε βέβαια στο παρελθόν να διορίσει και την δική του κόρη, στον τότε Δήμο Κραννώνα, προσλαμβάνοντας με …ανταλλαγή στον Φορέα Διαχείρισης των Σκουπιδιών, τον γιό του εκεί δημάρχου…».

thessalianews.gr

Προηγούμενο άρθρο Πρόσκληση συνεδρίασης της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης
Επόμενο άρθρο Εκλεψαν 1.000 πακέτα τσιγάρων από περίπτερο