Συνάντηση γνωριμίας με εκπροσώπους της ΒΙΠΕ ΕΤΒΑ είχε ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Απόστολος Δοντάς


Συνάντηση γνωριμίας με εκπροσώπους της ΒΙΠΕ ΕΤΒΑ είχε ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Απόστολος Δοντάς και μέλη της Διοίκησης του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών. Η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Α.Ε. ανήκει στον Όμιλο Πειραιώς με συμμετοχή κατά 35% του Ελληνικού Δημοσίου μέσω του Υπουργείου Ανάπτυξης και το κύριο αντικείμενο της  είναι ο σχεδιασμός, ανάπτυξη, εκμετάλλευση και διαχείριση Βιομηχανικών Περιοχών (ΒΙ.ΠΕ.) και Επιχειρηματικών Πάρκων (Ε.Π.).

 

Ο Διευθυντής Πωλήσεων της ΒΙΠΕ ΕΤΒΑ κ. Ανδρέας Καρακάσης και ο Υπεύθυνος της ΒΙΠΕ Λάρισας κ. Γιάννης Νταλιάκας ενημέρωσαν τους εκπροσώπους του ΣΘΕΒ για τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η εγκατάσταση μίας επιχείρησης σε Βιομηχανική Περιοχή όπως οι ευνοϊκοί όροι δόμησης, το αναπτυγμένο δίκτυο τεχνικών υποδομών, η προνομιακή επιδότηση μέσω Αναπτυξιακού Νόμου και επενδυτικών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ καθώς και η δυνατότητα ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργιών και επιλεγμένου πελατολογίου.

 

Ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ ευχαρίστησε για την επίσκεψη γνωριμίας και ενημέρωσε τους εκπροσώπους της ΒΙΠΕ ΕΤΒΑ για τα προβλήματα λειτουργίας της ΒΙΠΕ Λάρισας «Όλες μας οι προσπάθειες και πρωτοβουλίες θα πρέπει να επικεντρωθούν στην επίλυση των λειτουργικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της ΒΙΠΕ Λάρισας στην  καλύτερη οργάνωση και την επέκτασή της, ώστε να επιτύχουμε τη δημιουργία μιας ακόμα πιο ανταγωνιστικής Βιομηχανικής Περιοχής, τόσο προς όφελος των επιχειρήσεων που έχουν βρει σε αυτήν το «σπίτι» τους, όσο και προς όφελος ολόκληρου του νομού και της ανάπτυξης της περιοχής μας τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Δοντάς» προς τους εκπροσώπους της ΒΙΠΕ ΕΤΒΑ.

Εκ μέρους του ΣΘΕΒ παρευρέθηκαν οι κκ Ηλίας Βαλαβάνης, Γ. Καρκανιάς, Ηρ. Βλαχούλης και Γ. Παπακανάκης.

 

AΠ 115, 13/3/2013 2:28:38 μμ

Πληροφορίες: κα Έλενα Καματέρη, γραφείο δημοσίων σχέσεων τηλ. 2410555507

Προηγούμενο άρθρο Διάλεξη πραγματοποιείται σήμερα στο πλαίσιο του κύκλου της Ειδικής Αγωγλης - Παιδοψυχολογίας
Επόμενο άρθρο Ομαδικό Τουρνουά σκάκι στον Αγιόκαμπο Λάρισας