Την έναρξη των Καρναβαλικών εκδηλώσεων κήρυξε ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Νικόλαος Μαλάκος


Την έναρξη των Καρναβαλικών εκδηλώσεων κήρυξε ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Νικόλαος Μαλάκος, χθες Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο Τυρνάβου στα πλαίσια της εκδήλωσης με τίτλο «Βραδιά Μνήμης» που κάθε χρόνο ανοίγει τις εκδηλώσεις για το Τυρναβίτικο Καρναβάλι.

Βραβεύτηκαν οι ομάδες που παρέλασαν το 2012 και που ξεχώρισαν με την παρουσία τους , καθώς επίσης και πρόσωπα – σημεία αναφοράς για το Καρναβάλι και την παράδοσή του. Μετά την ανάγνωση του Όρκου των Καρναβαλιστών που αποτελεί και το ορόσημο έναρξης των Καρναβαλικών εκδηλώσεων ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα από τους, Θέμη Σαμαντζή, Λίνα Νούτσου, Παναγιώτη Μπαλανίκας, Δημήτρη Κατσαβάκης και Ηλίας Κυρίτσης που μας ταξίδεψαν στις μουσικές διαδρομές της έντεχνης και της σύγχρονης λαϊκής μουσικής. Σε ένα πρόγραμμα που οι μουσικές έδεναν απόλυτα με την καρναβαλική περίοδο που αρχίζει, το Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο γέμισε με νότες και μελωδίες και έδωσε μια γεύση σε όλους όσους παραβρέθηκαν στη βραδιά αυτή για το τι θα ακολουθήσει . Την παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκαν ο κ. Νίκος Κράχτης και ο κ. Κώστας Τσόλας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τυρνάβου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος κόσμο από την ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου.

Με την έναρξη του Τριώδιου ο Δήμος Τυρνάβου μπαίνει στην τελική ευθεία με πληθώρα εκδηλώσεων στην πόλη και στις τοπικές κοινότητες του Δήμου, που κορυφώνονται την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 με τη  βραδινή παρέλαση και την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013 με το μοναδικό σατυρικό έθιμο του «Μπουρανί».

Προηγούμενο άρθρο Διακρατική συνάντηση με θέμα τη «Βιώσιμη Ολοκληρωμένη Προσέγγιση για τη Διαχείριση των Υδάτινων Περιοχών» διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Υπέγραψε την απόφαση ενημέρωσης και τήρησης της ηλεκτρονικής καταχώρησης των Ειδικών Εντύπων Πώλησης Γεωργικών Φαρμάκων ο Μ. Χαρακόπουλος