ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ICBS ΛΑΡΙΣΑΣ


To ICBS Larissa Business College, όπως μας ενημερώνει σχετικό δελτίο Τύπου, κλείνοντας 10 χρόνια αδιάκοπης προσφοράς εκπαίδευσης σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, πραγματοποίησε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013, στις εγκαταστάσεις του, εκδήλωση για την Απονομή των πτυχίων στους απόφοιτους των προπτυχιακών τμημάτων του Κολεγίου για το Ακαδημαϊκό έτος 2011-2012.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση στην οποία και πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία σπουδαστών των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών τμημάτων, των καθηγητών του προσωπικού και φίλων του Κολεγίου.

Το ICBS Larissa Business College, προσφέρει προπτυχιακές σπουδές στις ειδικότητες: Business Administration, Tourism & Hospitality Management , Marketing , Marketing Communications & Public Relations , Accounting and Finance και Business Computing .

Σε μεταπτυχιακό επίπεδο, οι ειδικότητες που προσφέρει είναι: MBA Executive, MBA in Marketing Management, MBA in Banking and Finance, MBA in Operations Management and Systems, MBA in Strategic Management, MBA in Human Resources Management, MBA in Logistics Management, MBA in Health Care Management, MBA in Law Operations Management, MA in Business Management, MSc in Accounting and Finance και Diploma in Management Studies (DMS).

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη ψήφιση του νόμου 4046/2012 (Αρθρο 4.2) η αναγνώριση των πτυχίων των ελληνικών κολεγίων (εφόσον φυσικά δίδονται από πανεπιστήμια χωρών της ΕΕ) και η επαγγελματική ισοτιμία τους με αυτά των ελληνικών πανεπιστημίων είναι πλέον γεγονός. Συγκεκριμένα, ο νόμος προβλέπει ότι «οι κάτοχοι των διπλωμάτων που απονέμονται βάσει συμφωνίας δικαιόχρησης από άλλα κράτη-μέλη, θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να εργάζονται στην Ελλάδα υπό τους ίδιους όρους όπως και οι κάτοχοι ελληνικών πτυχίων».

To ICBS Business College αποτελεί την πλέον αξιόπιστη μονάδα, με σύγχρονες, ειδικά κατασκευασμένες εγκαταστάσεις, με εξειδικευμένο υψηλών προσόντων εκπαιδευτικό προσωπικό, με φροντίδα για το άτομο και με παροχή εκπαίδευσης υψηλής τεχνολογίας, εγγυημένης από Κρατικό Πανεπιστήμιο της Αγγλίας.

thessalianews.gr

Προηγούμενο άρθρο Έκθεση φωτογραφίας των μελών της Λέσχης Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Καρδίτσας στη Λάρισα"
Επόμενο άρθρο Πρόσκληση