Έναρξη Εγγραφών Εαρινού Εξαμήνου – Ακαδημία Πολιτών Λάρισας


 

 

ΤΜΗΜΑΤΑ:

  • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ
  • ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ/ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

 

Η Ακαδημία των Πολιτών (αστική μη κερδοσκοπική εταιρία-ISO 90001) με επιτυχημένη παρουσία σε πάνω από 55 πόλεις σε όλη την Ελλάδα στον τομέα της διά βίου εκπαίδευσης, ενημερώνει ότι έχουν ξεκινήσει στη Λάρισα οι εγγραφές για το εαρινό εξάμηνο, στο οποίο θα λειτουργήσουν δύο τμήματα: Ιστορία/Λαογραφία και Ειδική Αγωγή/Παιδοψυχολογία.

 

Τα μαθήματα έχουν τη μορφή 3ωρών διαλέξεων από καθηγητές πανεπιστημίου ή επαγγελματίες με εμπειρία στο αντικείμενο, που θα πραγματοποιούνται στον πολυχώρο πολιτισμού «Χορίαμβος», μία φορά την εβδομάδα, Τετάρτη για την Ιστορία/Λαογραφία και Πέμπτη για την Ειδική/Αγωγή Παιδοψυχολογία.

 

Για την εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να φέρουν μαζί τους  στο χώρο εγγραφής μία φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας και μικρή φωτογραφία για τη σπουδαστική τους ταυτότητα. Το κόστος της εγγραφής είναι 40€ για ένα τμήμα (13 διαλέξεις) ή 80€ και για τα δύο τμήματα, με έκπτωση 50% για άνεργους, φοιτητές, πολύτεκνους, ΑμΕΑ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών.

 

Οι εγγραφές θα γίνονται στον πολυχώρο πολιτισμού «Χορίαμβος» (Γαληνού 5 και Φαρμακίδου) κάθε Τετάρτη και Πέμπτη 6:00 – 9:00 το απόγευμα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα των συντονιστών της Ακαδημίας Πολιτών στη Λάρισα: 6973303524 (Αίμυλυ Φρανσέ) και 6974496312 (Θέμης Τσαγκαλάς), καθώς και στη Γραμματεία της Ακαδημίας στο τηλέφωνο 2251054739.

 

Γενικές πληροφορίες για την Ακαδημία στο site: https://civilacademy.ucoz.org , αλλά και στις σελίδες του facebook: Ακαδημία Πολιτών Λάρισας και Ακαδημία Πολιτών Θεσσαλίας.

 

Υπενθυμίζουμε στους σπουδαστές μας ότι σήμερα Τετάρτη 06/02/2013 θα πραγματοποιηθεί η διάλεξη του κ. Βασίλη Αναστασιάδη, Αναπληρωτή Καθηγητή της αρχαίας ελληνικής ιστορίας, Προέδρου του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με θέμα: «Τρία βήματα για την κατανόηση της Αθηναϊκής Δημοκρατίας».

 

 

Προηγούμενο άρθρο "Πρακτική Άσκηση Γεωπόνων"
Επόμενο άρθρο 5ο Νεανικό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Λάρισας και παράλληλες εκδηλώσεις