Ειδήσεις

Κοινωνική δράση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας


Για ακόμη μία χρονιά, αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας επέδειξαν τα κοινωνικά αντανακλαστικά τους, προβαίνοντας σε εθελοντική συγκέντρωση τροφίμων, με τη συνδρομή φίλων του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενόψει του εορτασμού των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα, Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2025, στη Λάρισα, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Ταξίαρχος Στυλιανός Μπιλιάλης, συνοδευόμενος από τονΔιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας,Αστυνομικό Διευθυντή ΛοΐζοΠαντικίδη, καθώς και από αντιπροσωπεία αστυνομικών, συναντήθηκαν με τον Πανοσιολογιότατο κ.κ. Βαρθολομαίο, ως εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ.κ. Ιερώνυμο και προσέφεραν τα συγκεντρωθένταείδηπρος ενίσχυση των συσσιτίων «Ο Επιούσιος» της Ιεράς Μητρόπολης.

 

Από τη μεριά του, οΠανοσιολογιότατος ευχαρίστησε εγκάρδια τους αστυνομικούς,τονίζοντας τη σπουδαιότητα τέτοιων ενεργειών.

 

Ανάλογες δράσεις με θετικό αντίκτυπο για το κοινωνικό σύνολο θα ακολουθήσουν και στο μέλλον.

 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας εύχεται Καλά Χριστούγεννα με υγεία και το 2026 να είναι ένα έτος ευημερίας και προόδου για όλους.

 

Προηγούμενο άρθρο Δεκάδες χιλιάδες εμπειρίες Χριστουγέννων στον Μύλο των Ξωτικών και αυτό το τριήμερο!
Επόμενο άρθρο Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ποιότητα της ατμόσφαιρας