Δήλωση του Γεώργιου Μπαρτζώκη


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους δεκάδες δανειολήπτες που έρχονται από το πρωί στο γραφείο μου και μου συμπαραστέκονται για τις τελευταίες δύο δύσκολες προσωπικά  ημέρες. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ  ΠΟΤΕ.

 

Έξι  μήνες που γίνεται έλεγχος  για μία απόδειξη παροχής υπηρεσιών δεν έχει προκύψει τίποτα και η επικοινωνία με τους υπαλλήλους της ΣΔΟΕ ήταν άψογη.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  τέλος τον Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΚΕ και Δήμαρχο Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη για την παρέμβαση της ενώσεως και τη θέση της κατά της δημοσιοποίησης ονομάτων, καθώς και  για την ηθική συμπαράσταση του.

 

Η Δημοτική παράταξη μου «ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΛΗΣ» είναι γέννημα της Λαρισινής κοινωνίας που αναζητούσε μία νέα φωνή αντιμετώπισης των προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα συνεχίσει να λέει τα πράγματα με καθαρή ματιά γιατί προέρχεται από τον πολίτη για τον πολίτη.

 

15-1-2013

Μπαρτζώκης Γεώργιος

Προηγούμενο άρθρο ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ - Διέπραττε διαρρήξεις οικιών και διακινούσε ναρκωτικά στην πόλη της Λάρισας
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας