Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό δραστών που λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας Λάρισας



Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι πρώτες πρωινές ώρες προχθές (06-12-2012) λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων ημεδαπών στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας Λάρισας.

 

Ειδικότερα, οι δράστες αφού παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο την κεντρική είσοδο της οικίας του 80χρονου άνδρα και της 71χρονης συζύγου του, εισήλθαν στο εσωτερικό της κι άρχισαν να ερευνούν τους χώρους, με αποτέλεσμα να γίνουν αντιληπτοί από τους ηλικιωμένους, τους οποίους ακινητοποίησαν, δένοντάς τους με κολλητική ταινία.

 

Επιπλέον, ένας από αυτούς με την απειλή μαχαιριού, ζήτησε από τους ηλικιωμένους να τους υποδείξουν τους χώρους όπου φυλάσσονταν χρήματα.

 

Ακολούθως, οι δράστες αφού ερεύνησαν την οικία, αφαίρεσαν χρυσαφικά συνολικής αξίας (1.000) ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ.

 

Κατά την αποχώρησή τους, απέκοψαν την τηλεφωνική σύνδεση και κλείδωσαν τους ηλικιωμένους μέσα στο σπίτι, ενώ διέφυγαν με το Ι.Χ. Φορτηγό του 80χρονου που ήταν σταθμευμένο εξωτερικά της οικίας.

 

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λιβαδίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στο Κατάστημα Κράτησης της Λάρισας
Επόμενο άρθρο Προγράμματα αγωγής υγείας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε σχολεία