Έως και τη Δευτέρα οι αιτήσεις στο Ε.Α.Π.


Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, καλεί και φέτος τους ενδιαφερόμενους, να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση εισαγωγής τους στα 6 προπτυχιακά (3.900 θέσεις) και 25 μεταπτυχιακά (3.800 θέσεις) Προγράμματα Σπουδών, που προσφέρει το ΕΑΠ με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

Η διαδικασία της υποβολής των αιτήσεων (γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά) έχει ήδη ξεκινήσει από την 1η Νοεμβρίου 2012 και θα ολοκληρωθεί την 10η Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 24:00

Η επιλογή των εισακτέων θα πραγματοποιηθεί, μέσω δημόσιας και ανοικτής για κάθε ενδιαφερόμενο, κλήρωσης, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 10:00 π.μ. στην έδρα του Πανεπιστημίου, Πάροδος Αριστοτέλους 18, Περιβόλα, Πάτρα.

Για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων καθώς και για κάθε πληροφορία σχετική με τα προσφερόμενα Προγράμματα Σπουδών του ΕΑΠ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου www.eap.gr ή να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@eap.gr και στο τηλέφωνο 2610.367300.

Γραφείο Θεσσαλίας

Οι ενδιαφερόμενοι επίσης μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά (10.00π.μ.-18.00μ.μ.), με την νέα Πύλη Περιφέρειας Θεσσαλίας του Ε.Α.Π. στη Λάρισα, στο τηλέφωνο 2410-685744, στην ηλεκτρονική διεύθυνση thessalia@eap.gr ή να επισκέπτονται τα γραφεία αυτής, στο κτιριακό συγκρότημα «ΒΙΟΠΟΛΙΣ» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, 1ος όροφος Βιβλιοθήκης Νέου Κτιρίου Σχολής Επιστημών Υγείας, Λάρισα-Μεζούρλο. Υπεύθυνη: κ. Εύη Κατσαβάκη.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο θέτει σε λειτουργία την Πύλη-Πόλο Περιφέρειας Θεσσαλίας, ένα κέντρο αρωγής και υποστήριξης των φοιτητών και ενημέρωσης του κοινού.

Έδρα της Πύλης-Πόλου, η οποία θα εξυπηρετεί το σύνολο των νομών Λαρίσης, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας, είναι η Λάρισα.

Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 θα διεξαχθούν τα επίσημα εγκαίνια της Πύλης-Πόλου της Περιφέρειας Θεσσαλίας του Ε.Α.Π.

Θα ακολουθήσει εκδήλωση τοπικού και ευρύτερου κοινωνικού και οικονομικού ενδιαφέροντος, με τρεις ομιλητές και θέμα: «Οικονομική κρίση και Υπηρεσίες Υγείας».

Προηγούμενο άρθρο ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ - Τον χειμώνα του 2013 έρχεται το νερό από τις πηγές του κεφαλόβρυσου
Επόμενο άρθρο Απεργία πραγματοποιούν οι υπάλληλοι του ΙΚΑ την Παρασκευή