Ειδήσεις

Ο Γιάννης Κότσιρας την Πέμπτη 11 Ιουλίου στην πλατεία της Νίκαιας


Στην πλατεία της Νίκαιας την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 21:30 θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Γιάννη Κότσιρα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, συνοδευόμενος από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών, μετά τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις του σε  κεντρικές σκηνές της πρωτεύουσας και με ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ στις αποσκευές του, ξεκίνησε την καλοκαιρινή του περιοδεία.

Το φετινό καλοκαίρι ο Γιάννης Κότσιρας, έχοντας στο πλάι του για δεύτερη χρονιά την ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς Μυρτώ Βασιλείου αλλά και τη Δήμητρα Μπουλούζου , σταθερή συνεργάτιδα του τα τελευταία έξι χρόνια, μας έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις. Παλιά και αγαπημένα, αλλά και ολοκαίνουρια τραγούδια από τον νέο του κύκλο τραγουδιών «Παράθυρο στο άπειρο», σε μουσική Μανώλη Ανδρουλιδάκη, πάνω σε στίχους και ποιήματα του Άλκη Αλκαίου .

Ένα πρόγραμμα που όπως πάντα έχει στόχο τη γνήσια διασκέδαση, αλλά και τις στοχευμένες αναφορές στο αυθεντικό λαϊκό τραγούδι.

 

Προηγούμενο άρθρο Γιώργος Λαμπρούλης: Προβλήματα από την καθυστέρηση της μεταφοράς της διακίνησης σκραπ από την προβλήτα 1, στην προβλήτα 3 του λιμένα Βόλου
Επόμενο άρθρο Ξέρεις ποιος είμαι εγώ! - Του Μάξιμου Χαρακόπουλου