Ειδήσεις

Παρεμβάσεις αποκατάστασηςαπό την Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Δημοτική Ενότητα Σαρανταπόρου


Αυτοψία στις εν εξελίξει εργασίες του επαρχιακού οδικού δικτύου στη δημοτική ενότητα Σαρανταπόρου του δήμου  Ελασσόνας , πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ.Μαρία Γαλλιού, παρουσία και του τεχνικού συμβούλου της Περιφέρειας κ. Κώστα  Κολιου.

Σε πρώτηφάση βρίσκονται σε εξέλιξη, εργασίες  καθαρισμού  ερεισμάτων του οδικού δικτύου  από Καλλιθέα -προς Καλύβια ενώ παράλληλα με στόχο την οδική ασφάλεια, πραγματοποιείται και διαγράμμιση του κεντρικού άξονα από Ελευθεροχώριέως τα όρια του νομού Κοζάνης .

Παρόντες  ήταν  οι  Αντιδήμαρχοι του δήμου Ελασσόνας   Δημήτρης Καρανίκας  και Αθανάσιος Γεροφωκάς και  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι,  Βιβή Γκουγκούλη  και  Θωμάς Κωσταφάκας.

Επίσης,  ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας  Καλυβίων κ.  Άλκης  Παλάγκας,  ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καλλιθέας ΘωμαςΒαρνάς,  ο  πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μηλέας Κώστας  Βασιλείου, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λυκουδίου Νίκος Χατζής  και  ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αζώρου  Φώτης Τζιόκας.

 

Κατά τηδιάρκεια της  αυτοψίας και της συζήτησης που ακολούθησε  η κ Γαλλιούενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιώναλλά και  συνολικά για τα προβλήματα των τοπικώνκοινοτήτων καθώς επίσης και για την ανάγκη καθαρισμού  των υδατορεμάτωντης περιοχής.

 

Αμέσως μετά  η κ. Γαλλιού ανέφερε «Προτεραιότητα της νέας Περιφερειακής Αρχής και  του Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα είναι η από κοινού διαβούλευση  με τις τοπικές κοινωνίες  για την ανάδειξη και επίλυση κάθε μικρού και μεγάλου ζητήματος που αφορά την κάθε περιοχή».

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πάνω από 226 εκατ. ευρώ έχουν καταβληθεί από την κρατική αρωγή σε πληγέντες από τις πλημμύρες του 2023
Επόμενο άρθρο Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα σε επίπεδο Περιφέρειας Θεσσαλίας