Ειδήσεις

Διαμαρτυρία προς τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Μαμάκο


Οι σύλλογοι των καθηγητών και των γονέων-κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου καλούμε τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Μαμάκο να ανταποκριθεί επιτέλους στο αίτημά μας και να πραγματοποιήσει συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα τη συστέγαση του Πρότυπου σχολείου στο σχολικό συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου.

Η συμπεριφορά του δημάρχου κ. Μαμάκου απέναντι στους ενδιαφερόμενους δημότες και ειδικά απέναντι στους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς δείχνει αδιαφορία και έλλειψη ενσυναίσθησης. Δεν ξεχνάμε πως σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μάς χαρακτήρισε φιλοξενούμενους στο Δημαρχείο! Η ασφάλεια όμως μαθητών και εκπαιδευτικών πρέπει να αποτελεί πρώτιστο μέλημα της Δημοτικής Αρχής.

Τον καλούμε λοιπόν να ενημερώσει τους άμεσα ενδιαφερόμενους αν έχουν γίνει όλες οι νόμιμες ενέργειες και αν έχουν ελεγχθεί όλα τα ζητήματα ασφάλειας που προκύπτουν από τη συστέγαση των σχολείων .

Προηγούμενο άρθρο Ο Αντιπρόεδρος και βουλευτής του Δημοκρατικού και Πατριωτικού κινήματος ΝΙΚΗ στον υπαίθριο Προεόρτιο Αρχιερατικό Εσπερινό του Αγίου Αχιλλίου
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών