Ειδήσεις

Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας στη δράση «Μαζί μια αγκαλιά»


Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας,  συμμετέχοντας και φέτος στη δράση «Μαζί μια αγκαλιά», που διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων, ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Λάρισας, και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας, θα διεξάγει μια σειρά δράσεων.

Συγκεκριμένα:

Τρίτη 14 Μαΐου και Πέμπτη 16 Μαΐου, 18:00 – 20:00

  • Δωρεάν screening test ΑΝΟΜΙΛΟ 4 για παιδιά ηλικίας 3,9 – 4,6 ετών.

Το τεστ αφορά στην πρώιμη ανίχνευση δυσκολιών λόγου.

 

Παρασκευή 17 Μαΐου, 18:00 – 21:00

  • Εργαστήρι Συναισθημάτων: Δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά έως 12 ετών με στόχο την επαφή τους με τον υπέροχο κόσμο των συναισθημάτων.

 

Σάββατο 11 Μαΐου και Παρασκευή 17 Μαΐου, 11:00 – 13:00

  • Εργοθεραπεία: τι είναι; Ενημέρωση των πολιτών για το τι είναι εργοθεραπεία, σε τι βοηθά και πότε απευθυνόμαστε σε έναν εργοθεραπευτή.

 

Καθημερινά, το επιστημονικό προσωπικό του Κ.Ψ.Υ. Λάρισας, θα είναι στη διάθεση των πολιτών για να δώσουν πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας του και το έργο που επιτελεί.

 

Επίσης, στη δράση συμμετέχει και το Οδοντιατρικό Τμήμα – Μονάδα Αμεα Παίδων – Ενηλίκων του Γ. Ν. Λάρισας, όπου οι ιατροί του Τμήματος ενημερώνουν για τη στοματική υγιεινή, δίνονται οδηγίες στοματικής υγιεινής και γίνεται.

Προηγούμενο άρθρο Δράσεις και εκδηλώσεις της Νέας Αριστεράς Λάρισας παρουσία υποψηφίων Ευρωβουλευτών/τριών
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Μνημόνιο Συνεργασίας Ορθοδόξων και Μουσουλμάνων