Ειδήσεις

5η Εαρινή Συνάντηση Χορωδιών Λάρισας


Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας του Δήμου Λαρισαίων, το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και η Χορωδία «Ευεστώ» διοργανώνουν την 5η Εαρινή Συνάντηση Χορωδιών Λάρισας με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Τώρα που είναι Άνοιξη και τα λουλούδια ανθίζουν» την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 στις 11:30 το πρωί. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αίθουσα συναυλιών θέατρο του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Στην ξεχωριστή αυτή γιορτή της χορωδιακής μουσικής, που αποτελεί πλέον θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, θα λάβουν μέρος αξιόλογα φωνητικά σύνολα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Κάθε χορωδία θα παρουσιάσει, με το ρεπερτόριο της, ένα ολιγόλεπτο ευχάριστο πρόγραμμα με γνωστές συνθέσεις Ελλήνων και ξένων δημιουργών  σε τετράφωνη πολυφωνική επεξεργασία.

Θα συμμετάσχουν η Μικτή Χορωδία «Κασσάνδρα» του  Πολιτιστικού Συλλόγου Κασσανδρείας Χαλκιδικής, η Χορωδία Δήμου Αλμυρού Μαγνησίας, η Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Λαμίας, και η Μικτή Χορωδία «Η Ευεστώ» της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής Λάρισας.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της χορωδιακής συνάντησης έχει ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Προηγούμενο άρθρο Δράση Ενημέρωσης από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων
Επόμενο άρθρο Γιόρτασε την άνοδο της "Θύελλας Ελάτειας" ο δήμαρχος Γ. Μανώλης