Ειδήσεις

5η Εαρινή Συνάντηση Χορωδιών Λάρισας


Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας του Δήμου Λαρισαίων, το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και η Χορωδία «Ευεστώ» διοργανώνουν την 5η Εαρινή Συνάντηση Χορωδιών Λάρισας με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Τώρα που είναι Άνοιξη και τα λουλούδια ανθίζουν»την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 στις 11:30 το πρωί. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αίθουσα συναυλιών θέατρο του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Στην ξεχωριστή αυτή γιορτή της χορωδιακής μουσικής, πουαποτελεί πλέον θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης,θα λάβουν μέρος αξιόλογα φωνητικά σύνολα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Κάθε χορωδία θα παρουσιάσει, με το ρεπερτόριο της,ένα ολιγόλεπτο ευχάριστο πρόγραμμα με γνωστές συνθέσεις Ελλήνων και ξένων δημιουργών  σε τετράφωνη πολυφωνική επεξεργασία.

Θα συμμετάσχουνηΜικτήΧορωδία «Κασσάνδρα»του ΠολιτιστικούΣυλλόγουΚασσανδρείας Χαλκιδικής, η Χορωδία Δήμου Αλμυρού Μαγνησίας, ηΧορωδία Δημοτικού Ωδείου Λαμίας, καιηΜικτή Χορωδία «Η Ευεστώ»της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής Λάρισας.

Την καλλιτεχνικήδιεύθυνσητης χορωδιακής συνάντησης έχει ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον Υπουργό Οικονομίας Κ. Χατζηδάκη
Επόμενο άρθρο Μέχρι και αύριο, Τρίτη, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Λαμπράκη