Ειδήσεις

Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Λάρισας συμμετέχει στη δράση «Μαζί μια αγκαλιά»


Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Λάρισας,  συμμετέχοντας και φέτος στη δράση «Μαζί μια αγκαλιά»  που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας, με τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λάρισας, τον Δήμο Λαρισαίων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας, θα διεξάγει μια σειρά δράσεων.

Συγκεκριμένα:

  • Δωρεάν screening test ΑΝΟΜΙΛΟ 4 για παιδιά ηλικίας 3,9 – 4,6 ετών.

Το τεστ αφορά στην πρώιμη ανίχνευση δυσκολιών λόγου.

Τρίτη 14 Μαΐου και Πέμπτη 16 Μαΐου, 18:00 – 20:00

 

  • Εργαστήρι Συναισθημάτων: δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά έως 12 ετών με στόχο την επαφή τους με τον υπέροχο κόσμο των συναισθημάτων.

       Παρασκευή 17 Μαΐου, 18:00 – 21:00

 

  • Εργοθεραπεία: τι είναι; Ενημέρωση των πολιτών για το τι είναι εργοθεραπεία, σε τι βοηθά και πότε απευθυνόμαστε σε έναν εργοθεραπευτή

      Σάββατο 11 Μαΐου και Παρασκευή 17 Μαΐου, 11:00 – 13:00

 

Επίσης, καθημερινά οι ειδικοί του Κ.Ψ.Υ. Λάρισας, θα είναι στη διάθεση των πολιτών για να δώσουν πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας του και το έργο που επιτελεί.

 

Από τις 11 έως τις 17 Μαΐου είμαστε παρόντες στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, όπου χτυπά δυνατά η καρδιά της αλληλεγγύης, της συμμετοχής και της συνέργειας για την ενημέρωση, την πρόληψη, την υγεία και τον εθελοντισμό.

 

Σας περιμένουμε όλους!

 

Προηγούμενο άρθρο Η Μ. Γαβαλά μίλησε σε σύσκεψη στα Φάρσαλα και ο Ρίζος Μαρούδας σε σύσκεψη στο Ζάρκο
Επόμενο άρθρο Μάξιμος για Σοφία και Μονή της χώρας: Δεν θα υποστείλουμε τη σημαία για τη διάσωση των οικουμενικών μνημείων