Ειδήσεις

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ & Συγχωνευθέντων Ταμείων Ν. Λάρισας καλεί όλους τους Συνταξιούχους στην Απεργιακή Συγκέντρωση


Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ & Συγχωνευθέντων Ταμείων Ν. Λάρισας καλεί όλους τους Συνταξιούχους να πάρουν μαζικά μέρος στην Απεργιακή Συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας αύριο Τετάρτη 17 Απρίλη ημέρα πανελλαδικής απεργίας και ώρα 10.30 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας. Για μια ακόμη φορά βρισκόμαστε στο δρόμο του αγώνα μαζί με τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, για το μεροκάματό τους, για τις συντάξεις μας, για τα κομμένα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα.Μόνο έτσι μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα που έγιναν ανυπόφορα και έχουν τσακίσει την ζωή μας. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Ο δρόμος του αγώνα είναι για εμάς μονόδρομος.

Συνάδελφοι-σες

Την ίδια μέρα οι συνάδελφοί μας στην Αττική μετά το κάλεσμα όλων των Συνταξιουχικών Οργανώσεων θα συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου 45 – 47) στις 9.00 π.μ. όπου θα συνεδριάζει το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο μετά την έκδοση των αντιθέτων αποφάσεων του Αρείου Πάγου και του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα κομμένα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα και το επίδομα αδείας για τις επικουρικές συντάξεις του 11μηνου (6/2015 – 5/2016).

Η αγωνιστική εκδήλωση των Συνταξιούχων δεν έχει μόνο σχέση με την έκδοση αυτής της απόφασης, αλλά με την τακτική και πρακτική της κυβέρνησης που αντί να αποδώσει τα αναδρομικά των συνταξιούχων με πολιτική απόφαση, δίχως δίκες δικαστήρια και προαπαιτούμενα, προσφεύγει σε ατέρμονες δικαστικές διαδικασίες και τακτικές.

Διαμαρτυρόμαστε και εκφράζουμε την αγανάκτησή μας και την απαίτησή μας για άμεση λύση του προβλήματος με πολιτική απόφαση. Δεν ανεχόμαστε την κοροϊδία όταν αυτά τα αναδρομικά είναι μόνο μια σταγόνα στον ωκεανό των περικοπών που μας έχουν επιβάλει όλα τα χρόνια, όλες οι κυβερνήσεις. Φτάνει πια η κοροϊδία, Είμαστε στο δρόμο του αγώνα και διεκδικούμε όλα μας τα αιτήματα, ό,τι μας έχουν με την βία όλα τα χρόνια αφαιρέσει. Δεν αντέχουμε την ακρίβεια, τον πληθωρισμό, την πείνα, την δυστυχία που μας έχουν επιβάλει.

Δεν ξεχνάμε δεν θα συμβιβαστούμε δεν θα υποταχθούμε στην βαρβαρότητα τους.

Όλοι και όλες στον αγώνα για να διεκδικήσουμε ό,τι με την βία μας έχει αφαιρεθεί, ό,τι έχουμε πληρώσει σε όλη μας την ζωή για να ζήσουμε με αξιοπρέπεια.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΓΙΑ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ – ΓΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΗ ΩΡΑ 10.30

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος με Χατζηδάκη: Στη Διυπουργική η απαλλαγή ΕΝΦΙΑ για σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Η ΝΕ Λάρισας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την εσωκομματική διαδικασία