Συνάντηση των ανεξάρτητων ελλήνων Λάρισας με την διοίκηση του ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ


Με τον πρόεδρο  και τον διευθυντή του ΕΑΚ Λάρισας κύριους Κουτσούκη κ Μακρίδη συναντήθηκε αντιπροσωπεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Δήμου Λάρισας αποτελούμενη από τους Τασιόπουλο Γιώργο, Πινακά Αποστόλη και Τζιανή Νίκο και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που ταλανίζουν τις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ και καθιστούν δύσκολη τη λειτουργία τους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τα στελέχη της διοίκησης του ΕΑΚ μεταφέροντας τις αγωνίες τόσο τις δικές τους όσο και των υπαλλήλων του κέντρου αναφέρθηκαν στους προϋπολογισμούς που έχουν μειωθεί κάτω από το μισό και στην έλλειψη προσωπικού. Τα δεδομένα αυτά έχουν δημιουργήσει συνθήκες ασφυξίας με αποτέλεσμα την ελλιπή καθαριότητα, επίβλεψη και φροντίδα των χώρων παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του εναπομείναντος προσωπικού.
Με δεδομένη πλέον την τραγική οικονομική κατάσταση, καθίσταται αμφίβολη  ακόμη και η λειτουργία του κολυμβητηρίου που δίνει διέξοδο στην άθληση σε εκατοντάδες νέα παιδιά σε όλη την πόλη.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεσμευόμαστε ότι θα πιέσουμε προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να αμβλυνθούν τα προβλήματα και να συνεχίσουν οι χώροι του ΕΑΚ να προσφέρουν τη δυνατότητα άθλησης στους συμπολίτες μας.
Καλούμε τους υπευθύνους να δώσουν άμεσα λύσεις προκειμένου να συνεχίσουν οι νέες και οι νέοι της Λάρισας καθώς και τα σωματεία της πόλης τα οποία προσφέρουν έργο αναντικατάστατο στην κοινωνία να έχουν όλοι τη δυνατότητα της δωρεάν άθλησης σε αξιοπρεπείς και ποιοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Προηγούμενο άρθρο Απόφαση της Δ. Ε. ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας για την αναγκαιότητα η σύναψης Εθνικής Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στον Τεχνικό Κλάδο
Επόμενο άρθρο ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΡΟΔΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ – Διευθέτηση Χειμάρρου 1 (Αριστερά) και 2 (Δεξιά) του Οικισμού»