Ειδήσεις

Σημαντικές διακρίσεις του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Λάρισας στην Οικονομική Ολυμπιάδα


Πραγματοποιήθηκε, για 4η συνεχή χρονιά υπό την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και του Ινστιτούτου της Εκπαιδευτικής Πολιτικής, ο Σχολικός γύρος του διεθνούς Διαγωνισμού οικονομικών γνώσεων με την επωνυμία Οικονομική Ολυμπιάδα, που απευθύνεται στους μαθητές και τις μαθήτριες των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της Ελλάδας και του εξωτερικού και φιλοδοξεί να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των γνώσεων των συμμετεχόντων στο πεδίο των οικονομικών.

Σε επίπεδο Περιφέρειας Θεσσαλίας συμμετείχε μεγάλος αριθμός μαθητών και από τις 3 τάξεις Λυκείου και από αυτούς συνολικά εξήντα (60) προκρίθηκαν στον Περιφερειακό Γύρο της 4ης Οικονομικής Ολυμπιάδας. Από τους προκριθέντες οι τριάντα (30) φοιτούν στο 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Λάρισας. Μάλιστα, αρκετοί από τους επιτυχόντες μαθητές του Σχολείου μας βραβεύθηκαν με επαίνους για τις διακρίσεις τους, καθώς πρώτευσαν τόσο σε επίπεδο Περιφέρειας όσο και πανελλαδικά με βάση τον τύπο του σχολείου (ΕΠΑΛ).

Ειδικότερα, προκρίθηκαν οι ακόλουθοι μαθητές και μαθήτριες του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Λάρισας: Ακριβούση Χριστίνα, Γεωργοπούλου Μαρία, Γεωργοπούλου Χρυσούλα, Γιαννώτα Ανδρομάχη, Γκατζώνη Όλγα, Γκούτζιμπα Χαρίκλεια, Δαούλα Πολυξένη, Ζάχου Αναστασία, Θεοδούση Ελένη, Καλυβοπούλου Μαρία, Καρκαντού Ασημίνα, Κουβάτης Ιωάννης, Κουκουλοπούλου Νικολέττα, Κουτσουράκη Θεοδώρα, Λάγγα Ιωάννα, Λυτριάνη Γεωργία, Μάντζιου Μαρία, Μήτσιου Γεωργία, Νατσιού Άννα, Ντογκάρου Λυδία, Παπαχρήστου Άννα, Ρίζου Βασιλική, Στεργιανού Ελένη, Τσιάρα Ευγενία, Τσιάρα Θεοδώρα, Τσίλη Χριστίνα, Τσιόρμπα Φανή, Τύμπα Μαρία, Φασουλά Γρηγορία και Φράγγος Χρήστος.

Το γενικό συντονισμό του Διαγωνισμού είχαν οι Δουλγεράκης Μιχαήλ, Καντζά Παναγιώτα, Δόλγηρα Φωτεινή και Λιντέρη Αλεξάνδρα, Εκπαιδευτικοί ειδικότητας ΠΕ80.

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Μαθητική Κοινότητα του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας συγχαίρουμε τους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες και τους εύχόμαστε καλή επιτυχία στον επόμενο Περιφερειακό Γύρο.

Ο Διευθυντής

Χρήστος Παπαδήμας

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης με θέμα Αποκαλύπτουμε όλα τα πρόσωπα της βίας κατά των γυναικών
Επόμενο άρθρο Δήμος Λαρισαίων: Προσοχή σε παραπλανητικό sms