Ειδήσεις

Μάξιμος για Γιάννη Καραμπάτσα: Έφυγε πλήρης ημερών σε προσφορά αλλά και αναγνώριση!


Ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος για την εκδημία του πρώην βουλευτή Λαρίσης του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Καραμπάτσα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με θλίψη πληροφορήθηκα την εκδημία του πρώην βουλευτή του νομού μας Γιάννη Καραμπάτσα. Ενός ανθρώπου που υπηρέτησε επί τρεις θητείες στη Βουλή των Ελλήνων τους συμπολίτες του και ξεχώρισε για το ειλικρινές ενδιαφέρον του για τα προβλήματά τους.

Η εντιμότητα, η ευγένεια και το ήθος του κυρ Γιάννη παρέμειναν στη μνήμη των πολιτών του νομού και μετά την απόσυρσή του από την πολιτική, υπενθυμίζοντας την αξιόλογη πορεία ενός πολιτικού, ενός ανθρώπου που προσπάθησε για το κοινό καλό και για τον τόπο του. Αν και πολιτεύθηκε σε εποχές έντονων πολιτικών παθών παρέμεινε πάντα μια φωνή πραότητας.

Θυμούμαι τις παραινέσεις του, στο καφενείο του χωριού του, στα πρώτα μου πολιτικά βήματα.

Τα τελευταία χρόνια συναντούσα τον κυρ Γιάννη στο αγαπημένο του Γερακάρι, την παραμονή του Ευαγγελισμού, στην περιφορά της εικόνας. Φέτος δεν βρεθήκαμε…

Έφυγε πλήρης ημερών σε προσφορά αλλά και αναγνώριση!

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους οικείους του και τους πολιτικούς του φίλους».

Προηγούμενο άρθρο Σε κοινή σύσκεψη καλεί τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων που θα μετέχουν στις Ευρωεκλογές ο Δήμος Λαρισαίων
Επόμενο άρθρο Παρουσίαση βιβλίου στο Fashion City Outlet από το βιβλιοπωλείο Nakas Book House