Ειδήσεις

Εαρινές μαθητικές συναυλίες του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας “musicArte”


Ο Μουσικός Σύλλογος Ελασσόνας “music Arteπροσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στις δύο εαρινές συναυλίες των μουσικών εργαστηρίων για τη φετινή καλλιτεχνική χρονιά. Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6Α πριλίου 2024 και ώρα 7:30μ.μ. στην αίθουσα Θεάτρου «Δημάρχου Βασιλείου Φαρμάκη» στο Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας. Μικροί και μεγάλοι μουσικοί των εργαστηρίων πιάνουτου συλλόγου μαζί με τους καθηγητές τους θα παρουσιάσουν ένα μικρό αξιόλογο δείγμα της δουλειάς τους, καλωσορίζοντας μουσικά την άνοιξη  με ευχάριστες μελωδίες του ελληνικού και διεθνούς κλασικού και μοντέρνου ρεπερτορίου.

Η δεύτερη εκδήλωσηθα πραγματοποιηθεί τηνΚυριακή14Απριλίου 2024καιώρα11:30π.μ. με μαθητές των εργαστηρίων κιθάρας, κρουστών,ακορντεόν,πιάνου, αρμονίου, μοντέρνου και κλασικού τραγουδιού του συλλόγου.

Οισυναυλίες τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Ελασσόνας και της Αντιδημαρχίας πολιτισμού, αθλητισμού και δια βίου μάθησης. H είσοδος είναι ελεύθερη.

Προηγούμενο άρθρο Έξι μέτρα για την οικονομική ανάταξη του Δήμου Λαρισαίων - Ενημέρωση, διαφάνεια, αποτελεσματικότητα το τρίπτυχο της Δημοτικής Αρχής
Επόμενο άρθρο Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τεμπών διοργανώνει ομάδες γονέων