Ειδήσεις

Στον Δήμαρχο Λαρισαίων Θανάση Μαμάκο η Ομάδα VJOIST


Καινοτομία, τεχνολογία, αλλά και τεχνογνωσία για τη δημιουργία και λειτουργία Πάρκων Καινοτομίας βρέθηκαν, μεταξύ άλλων θεμάτων, στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Λαρισαίων, κ. Θανάση Μαμάκου με τους επικεφαλής του JOIST και την Ομάδα VJOIST, των Ινδών εταίρων του λαρισαϊκού Πάρκου Καινοτομίας.

Η Ομάδα των Ινδών εταίρων του JOIST βρίσκεται στη Λάρισα, προκειμένου να εκπαιδευτεί και να σχεδιάσει την επέκταση του JOIST, μέσα από τη δημιουργία Πάρκων Καινοτομίας στην ασιατική χώρα. Να σημειωθεί ότι τα μέλη της Ομάδας VJOIST δραστηριοποιούνται, μεταξύ άλλων, στους τομείς υποδομών, τεχνολογίας, ανάπτυξης ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, κ.α. Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων συζητήθηκαν οι δυνατότητες ανάπτυξης συνεργειών και συνεργασίας, καθώς και ανταλλαγής τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών.

«Η ανάπτυξη συνεργειών και συνεργασιών, ιδίως με εταίρους που επενδύουν στην εξωστρέφεια και εξάγουν καινοτομία βρίσκεται στο επίκεντρο της προσπάθειάς μας για την καθιέρωση της Λάρισας ως μια πόλη σύγχρονη, έξυπνη, καινοτόμο και εξωστρεφή. Ως νέα Δημοτική Αρχή, υλοποιούμε βήμα-βήμα αυτόν τον σχεδιασμό μας», σημειώνει ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.ΘανάσηςΜαμάκος.

Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων μετείχαν οι κ.κ. SamDewan, StrategicAdvisor του VJOIST, Director της ShambhaviGroup και ManagingPartner της ShambhaviEdu& της ShambhaviEnterprises, ClavelChris, CEO της BaccanaDigitalConsulting& της MonacObor και Σύμβουλος της ConseillersduCommerceExtérieurdelaFrance–Monaco, DasRishita, ChiefOperatingOfficer του VJOIST, ShuklaGopal, StrategicAdvisor του VJOIST, CEO του IndianInstituteofTechnologyBombay και Chairman-EducationWestIndiaCouncil του Indo-AmericanChamberofCommerce, ChandrashekarRajesh, Director του VJOIST και Πρόεδρος της PanoramaMusic και Ιδρυτής της MeliusIntegrated, VemuriSriramPavanKumar, FinanceAdvisor του VJOIST, VemuriTrinadhKiran, FinanceAdvisor του VJOIST, Τάσος Βασιλειάδης, Πρόεδρος του Πάρκου Καινοτομίας JOIST, Αντώνης Κυρίτσης, ChiefAdministrativeOfficer και Αντώνης Μόρας, ο αρχιτέκτονας του Πάρκου Καινοτομίας JOIST.

Προηγούμενο άρθρο Ημερίδα για την συμβολαιακήκαλλιέργεια του Ιπποφαούς από Αγροτικό Συνεταιρισμό Ενιπέας Φαρσάλων
Επόμενο άρθρο Στον Δήμαρχο Λαρισαίων εκπρόσωποι Συλλόγων ΑμεΑ και ΑμΕΑ - Κλειδί η ενεργοποίηση όλων για μια πόλη φιλική και προσβάσιμη