Ειδήσεις

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης


Στην Αθήνα και το Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε τη Δευτέρα 11 Μαρτίου ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, σε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κουρέτας, Δήμαρχοι και Πρόεδροι επιμελητήριων της Θεσσαλίας.
Η σύσκεψη συγκλήθηκε στον απόηχο της έκθεσης της ολλανδικής εταιρείας HVA που παραδόθηκε πριν λίγες μέρες στο Μέγαρο Μαξίμου και προτείνει μια σειρά από παρεμβάσεις για την Ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας μετά τις καταστροφές των τελευταίων θεομηνιών Daniel και Elias.
Το σχέδιο των Ολλανδών αποτελεί την πρώτη προσπάθεια διαχείρισης του προβλήματος των υδάτινων πόρων της Θεσσαλίας, με τρόπο ώστε να διασφαλιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η καλλιέργεια της υπαίθρου τα επόμενα χρόνια.
Ο Δήμαρχος Τεμπών αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων απευθυνόμενος  στον Πρωθυπουργό στα ζητήματα της αποκατάστασης των ζημιών και  και τόνισε  ότι είναι αναγκαία η θωράκιση της περιοχής του δήμου Τεμπών με αντιπλημμυρικά έργα, ώστε σε επόμενο έντονο πλημμυρικό φαινόμενο να μη παρατηρηθούν τα ίδια καταστροφικά αποτελέσματα..
Επιπρόσθετα, επισήμανε ότι είναι απαραίτητη η σύνεση, η συνεργασία και η υπομονή όλων μας για την ολοκλήρωση των διαδικασιών, οι οποίες είναι χρονοβόρες.
Προηγούμενο άρθρο Στην έκθεση Τροφίμων FOOD EXPO 2024 Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Ανακαίνιση βοηθητικών χώρων στο Ορθοπεδικό Τμήμα Γ.Ν. Λάρισας