Ειδήσεις

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Νίκαια


Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων στη Νίκαια, την  πρωτεύουσα του Δήμου Κιλελέρ,  παρουσίασε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αχιλλέας Χατζούλης πλαισιωμένος από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Γιώργο Ψαρούλη,  κατά τη διάρκεια συνάντησης – ενημέρωσης με τους φορείς και τους συλλόγους που συμμετέχουν στη διοργάνωση των εκδηλώσεων.

Το πρόγραμμα του τριημέρου είναι το ακόλουθο:

Σάββατο 16 Μαρτίου, 11:30. Αποκριάτικο παιδικό πάρτι με ψυχαγωγητές, facepainting, κατασκευές και μουσική.

Κυριακή 17 Μαρτίου 18:30. Μουσική από τα «Χάλκινα της Γουμένισσας», γαϊτανάκι, καμήλα, άναμμα φωτιάς, τσικνίσματα και άφθονο κρασί.

Δευτέρα 18 Μαρτίου 11:30. Αποκριάτικη μουσική, σαρακοστιανά εδέσματα, παραδοσιακή φακή και ντόπιο κρασί.

Οι φορείς και οι σύλλογοι που συμβάλλουν στη διοργάνωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων είναι το Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας, ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου, ο ΜΛΣ Θεόκλητος Φαρμακίδης, το Θεατρικό Εργαστήρι Νίκαιας, ο Σύλλογος Νίκαια 2012, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Νίκαιας, το τμήμα βόλει του Γ.Σ.Νίκαιας, ο Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας και το Κέντρο Ψυχαγωγίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ).

 

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση Δημάρχου Λαρισαίων Θανάση Μαμάκου με το πέρας της σύσκεψης εκπροσώπων θεσμικών φορέων της Θεσσαλίας υπό τον Πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου
Επόμενο άρθρο Δημ. Σχ. Γόννων: Εμπνευσμένα Βιωματικά Εργαστήρια με την κ. Ειρήνη Τσιτσιπά MSc Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπεύτρια