Ειδήσεις

Ενημερωτική Εκδήλωση ΤΕΕ/ΤΚΔΘ – ΤΜΕΔΕ: Νέα εποχή για τις χρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα


Την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 και ώρα 18:30 το Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ σε συνεργασία με το Ταμείο Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΤΜΕΔΕ), διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “ΤΜΕΔΕ: Νέα εποχή για τις χρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα”.

Σκοπός της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Palace στη Λάρισα, είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών Μηχανικών για τις νέες δυνατότητες χρηματοδότησης και τις νέες προοπτικές ανάπτυξης που ανοίγονται μέσω της θυγατρικής ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions που προσφέρει ένα καινοτόμο εργαλείο που βασίζεται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Ευρωπαϊκού πλαισίου μικροχρηματοδοτήσεων και το οποίο προσφέρει απρόσκοπτη πρόσβαση σε λύσεις ρευστότητας στους επιχειρηματίες – μηχανικούς, με σκοπό την άρτια και έγκαιρη ολοκλήρωση των έργων.

Πρόκειται για μια εκδήλωση στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΤΜΕΔΕ, σε συνεργασία με τα Περιφερειακά Τμήματα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (ΕΑΤ), για τη δημιουργία κύκλου ενημερωτικών συναντήσεων σε πόλεις ανά την Επικράτεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, οι συμμετέχοντες, πέραν από την ενημέρωση για τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τη διαδικασία έκδοσης δανείου σε πραγματικό χρόνο.

Σημειώνεται ότι την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία του και θα απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Αθανάσιος Μαμάκος και ο Πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ κ. Κωνσταντίνος Μακέδος, ενώ παρουσιάσεις θα πραγματοποιήσουν στελέχη της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας και του ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σε πληγείσες από τον Daniel περιοχές ο Δήμαρχος Λαρισαίων
Επόμενο άρθρο Έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 6 εκατ. ευρώ στον Δήμο Λαρισαίων για αποκατάσταση ζημιών