Ειδήσεις

Mάξιμος: Να μην ξαναθρηνήσουμε θύματα στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου


«Με χαρά ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού σας Συλλόγου. Ενός συλλόγου που μαζί με την μεγαλώνυμη ενορία του Αγίου Γεωργίου είναι σημεία αναφοράς της ομώνυμης συνοικίας». Με αυτά τα λόγια ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος ξεκίνησε τον σύντομο χαιρετισμό που κλήθηκε να απευθύνει στην κοπή της βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Γεώργιος».

Ο Θεσσαλός πολιτικός, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Στεφανή, αφού τον συνεχάρη για τις δράσεις τους, σημείωσε ότι «η αλήθεια είναι αγαπητέ πρόεδρε ότι, ο σύλλογός σας έγινε ευρύτερα γνωστός λόγω των κινητοποιήσεων των προηγούμενων χρόνων με αφορμή τα τραγικά δυστυχήματα, το αίμα, με το οποίο βάφτηκε η οδός Βόλου. Ευχόμαστε όλες και όλοι να μην ξαναθρηνήσουμε ποτέ άλλα θύματα».

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος διαβεβαίωσε ότι «όπως ήμασταν αρωγοί δίπλα σας στις προσπάθειες που κάνατε προς την Περιφέρεια και προς τον Δήμο το προηγούμενο διάστημα, έτσι θα συνεχίσουμε να είμαστε και το επόμενο διάστημα, προκειμένου να βρεθούν πιο ολιστικές λύσεις στο πρόβλημα, ώστε όπως ειπώθηκε να μην ξαναθρηνήσουμε θύματα στη συνοικία.

Ευχές, λοιπόν, για υγεία πάνω απ’ όλα και ειρήνη. Τις χαρακτηρίσατε κι εσείς σταθερές ευχές, κλασικές ευχές, αυτές για υγεία και ειρήνη. Αλλά οι κλασικές ευχές εμπεριέχουν μια σοφία χρόνου. Αυτά είναι τα δυο βασικότερα αγαθά, τα οποία όταν τα χάνουμε συνειδητοποιούμε την αξία τους: η Υγεία και η Ειρήνη. Και δυστυχώς, ζούμε σε καιρούς ταραγμένους, με πολέμους στην ευρύτερη γειτονιά μας, που μας θυμίζουν ότι τίποτα δεν είναι κεκτημένο, τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Καλή επιτυχία, λοιπόν, στις δράσεις του Συλλόγου σας! Είμαστε δίπλα σας, αρωγοί και συμπαραστάτες. Κάθε καλό, καλή χρονιά με υγεία. Να είστε καλά».

Προηγούμενο άρθρο Ενημέρωση για υποβολή αιτήσεων ζημιάς, που δεν έχει δηλωθεί, σε έγγειο κεφάλαιο λόγω της θεομηνίας DANIEL στο Δημαρχείο Αρμενίου
Επόμενο άρθρο Δωρεάν rapid tests στο Περιφερειακό Ιατρείο Πυργετού