Ειδήσεις

Συμμετοχή της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας σε συνάντηση χορευτικών τμημάτων της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών στα Τρίκαλα


Με απόλυτη επιτυχία και τη συμμετοχή έντεκα (11) Τοπικών Διοικήσεων από την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024  στο Πνευματικό κέντρο Τρικάλων με πρωτοβουλία της Τοπικής Διοίκησης, η 1η Συνάντηση Χορευτικών Τμημάτων της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών.

Το παρόν έδωσε και το χορευτικό τμήμα της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας αποτελούμενο από δεκατρείς (13) συναδέλφους με χοροδιδάσκαλο τον κ. Ιωάννη Ζέρβα και επικεφαλή της  αποστολής τον πρόεδρο κ. Αχιλλέα Καλαμπούκα, όπου παρουσίασαν τοπικούς παραδοσιακούς χορούς αλλά και αποκριάτικους, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα, κλείνοντας έτσι ευχάριστα την εκδήλωση.

Νοιώθουμε την ανάγκη να συγχαρούμε την Τοπική Διοίκηση Τρικάλων για την άρτια διοργάνωση και την άψογη φιλοξενία, αλλά και τις υπόλοιπες αποστολές για την συμμετοχή τους και τις αξέχαστες στιγμές που μας χάρισαν, με την ευχή να γίνει θεσμός και επίκεντρο φιλίας μεταξύ της αστυνομίας και της κοινωνίας.

Επίσης να συγχαρούμε τα μέλη του χορευτικού μας για την συμμετοχή, την προσπάθεια, τον ενθουσιασμό και την απόδοση της παράδοσης μας, καθώς και το τουριστικό πρακτορείο BARAS TRAVEL για την διάθεση του λεωφορείου και την ασφαλή μεταφορά μας.

Προηγούμενο άρθρο Χρ. Τριαντόπουλος: Η πρώτη αρωγή μέχρι σήμερα ανέρχεται στα 43 εκατ. προς 20.000 αγρότες
Επόμενο άρθρο Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για το Μέτρο 5.2, ύψους 45 εκατ. ευρώ για δωρεάν αντικατάσταση ζωικού κεφαλαίου