Ειδήσεις

Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο επισκέφτηκε η Ελευθερία Τζανακούλη


Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, επισκέφτηκε η περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας και επικεφαλής παράταξης «Ενωμένοι Θεσσαλοί» κα Ελευθερία Τζανακούλη. 

Η κα Τζανακούλη κατά τη διάρκεια της συνάντησης προχώρησε σε λεπτομερή ενημέρωση του υπουργού για την κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλία στον απόηχο των καιρικών φαινομένων και των προβλημάτων που εξακολουθούν να είναι υπαρκτά για το θεσσαλικό λαό.

Συγκεκριμένα η περιφερειακή σύμβουλος και επικεφαλής παράταξης τόνισε : «Ο συνδυασμός της τεράστιας ζημίας που υπέστησαν οι καλλιεργήσιμες εκτάσεις, η κτηνοτροφία, οι κατοικίες, οι υποδομές, ο επαγγελματικός εξοπλισμός, καθιστά πολύπλοκο το πρόβλημα της αποκατάστασης. Η τοπική οικονομία της Θεσσαλίας στηρίζεται και στο αγροτικό εισόδημα. Η καταστροφή των καλλιεργήσιμων εκτάσεων αντανακλάται ήδη στην αγορά των πόλεων της Θεσσαλίας. Ενισχύστε το μέγιστο δυνατό τους δήμους της Θεσσαλίας που επλήγησαν για να αποκατασταθούν και να αναδιοργανωθούν οι κοινότητες τους».

Από τη μεριά του ο υπουργός κ. Λιβάνιος επεσήμανε ότι από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στη Θεσσαλία αντικρίζοντας ένα αποκαρδιωτικό τοπίο. Δόθηκαν όλα εκείνα τα εφόδια, έτσι ώστε να καλυφθούν οι πρώτες ανάγκες των πληγεισών περιοχών όσον αφορά μηχανήματα, τρόφιμα και ότι άλλο ήταν απαραίτητο.

Τέλος η Κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός μεριμνούν όπως έχει αποδειχτεί μέχρι στιγμής για να ξανα γεννηθεί η Θεσσαλία, να γίνει παραγωγική και «πλούσια» όπως ήταν στο κοντινό παρελθόν.

 

Προηγούμενο άρθρο Ε. Λιακούλη: « Η Κυβέρνηση διέκοψε το φαγητό στους 109 πλημμυροπαθείς στο Κουτσόχερο!»
Επόμενο άρθρο Ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας με 4 δις