Ειδήσεις

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος, πόλος διεκδίκησης, αλληλεγγύης, πολιτισμού. Κοπή πίτας από το Παράρτημα Λάρισας!


Σας καλούμε να περάσουμε όμορφα και να συζητήσουμε σε μια βραδιά αφιερωμένη στον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο. Τα προηγούμενα χρόνια οι φόβοι της πανδημίας και οι πυκνές εξελίξεις στον κλάδο αλλά και όχι μόνο δεν μας επέτρεψαν να προχωρήσουμε σε ανοιχτή εκδήλωση για την κοπή πίτας του παραρτήματός μας. Φέτος όμως μας δίνεται η ευκαιρία να καλέσουμε όλους τους συναδέλφους και όχι μόνο, σε μια ανοιχτή εκδήλωση για την κοπή της πίτας μας την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στις 20:30 στον “Μικρό Κόσμο” (Βελή 14).
Θα μιλήσει ο Λευτέρης Γάλλος, πρόεδρος του Παραρτήματος Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και θα ακολουθήσει Ρεμπέτικο Μουσικό Πρόγραμμα από τους συναδέλφους Λάμπρο Μαργιάνο, Δημήτρη Κεχαγιά, Δημήτρη Χαρταλάμη. Η είσοδος είναι ελεύθερη
Το Σωματείο μας βγαίνοντας πιο δυνατό από τις πρόσφατες εκλογές, με την πείρα μεγάλων αγώνων από την πανδημία και μετά και με τη μαζική συμμετοχή των μουσικών σε αυτό, μπορεί να οργανώσει καλύτερα την πάλη να αποτρέψει αρνητικές εξελίξεις, να αποσπάσει κατακτήσεις.
Συγχρόνως ενωνόμαστε με το κίνημα των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων της πόλης και της υπαίθρου παλεύοντας για την ανάπτυξη του και τη διαμόρφωση Μετώπου μαζικού, μαχητικού, ικανού να φέρει ριζικές αλλαγές.
Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής νέων μελών. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να κάνουν αυτό το πρώτο αλλά απολύτως απαραίτητο βήμα για να δυναμώσει η συλλογική διεκδίκησή μας.
Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη 2 ημεδαπών γυναικών για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας
Επόμενο άρθρο Δράση ενημέρωσης για την «Ψυχική Υγεία στους Ηλικιωμένους» από την 11η ΤΟΜΥ Φιλιππούπολης