Ειδήσεις

Εργατικό Κέντρο Λάρισας: Τα προβλήματα μας είναι κοινά, αγωνιζόμαστε όλοι μαζί!


Η προκαθορισμένη σύσκεψη του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας μεταφέρεται για τη Τρίτη 13 Φλεβάρη, στις 18:30 στο 33ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας στη Νέα Σμύρνη (Πίσω από τον SM Γαλαξίας).

Καλούμε τα εργατικά σωματεία, τους αγροτικούς συλλόγους, τα σωματεία των αυτοαπασχολουμένων, τις επιτροπές πληγέντων, τους φορείς του λαϊκού κινήματος και της νεολαίας της πόλης μας, για να συζητήσουμε την κλιμάκωση του αγώνα μας.

Τα προβλήματα μας είναι κοινά, αγωνιζόμαστε όλοι μαζί!

Εργαζόμενοι, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι, παλεύουμε για τις ανάγκες μας για τις ζωές μας!!! Πρόκειται για αγώνα επιβίωσης. Γιατί κανείς μας δεν μπορεί να ζει στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια!!! Γιατί δεν αποδεχόμαστε να ζούμε με μια λογική «πάμε κι όπου βγει»!

Και οι εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος επιβεβαιώνουν με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο ότι δεν ενδιαφέρονται για τη ζωή μας ούτε φυσικά για το μέλλον μας αφού  δεν είμαστε στις προτεραιότητες τους. Προτεραιότητες έχουν τα διάφορα επιχειρηματικά σχέδια για νέα κέρδη στις πλάτες μας.

Για αυτό τον λόγο η κυβέρνηση μοίρασε υποσχέσεις – ψίχουλα προχθές στους βιοπαλαιστές αγρότες γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε «τόσο αντέχει η οικονομία». Την ίδια ακριβώς ώρα που ξοδεύουν 8,5 δις. Ευρώ για την αγορά F- 35 και συγχρόνως για να στηρίξουν τον πόλεμο στην Ουκρανία βρίσκουν άμεσα χρήματα.

Καλούμε τους φορείς και τον λαό της πόλης μας να συμμετέχουν μαζικά και να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις αυτή την προσπάθεια. Στην ενότητα βρίσκεται η δύναμη μας.

 

ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΔΥΝΑΜΗ

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΕΛΠΙΔΑ

ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Προηγούμενο άρθρο Συνεχίζονται οι εργασίες για την ολοκλήρωση του Εσωτερικού Δακτυλίου Λάρισας
Επόμενο άρθρο Τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. για την Π.Ε.Δ.