Ειδήσεις
Tags |

Innovent Forum 2024: Δικτύωση και Ανάπτυξη Συνεργασιών για Ιδιώτες, Επιχειρήσεις και Οργανισμούς


Η προώθηση των συνεργασιών και η διασύνδεση με επενδυτές βρίσκεται στο προσκήνιο της διήμερης υβριδικής εκδήλωσης Innovent Forum 2024, μέσα από το matchmakingevent. Μετά τη μεγάλη επιτυχία των εκατοντάδων matchmaking συναντήσεων της περσινής διοργάνωσης, δίνεται και το 2024 η ευκαιρία σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, ερευνητές και οργανισμούς να διερευνήσουν ευκαιρίες δικτύωσης, συνεργασίας και χρηματοδότησης.

Οι matchmakingσυναντήσεις του Innovent Forum 2024 θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, δωρεάν, δια ζώσης στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα αλλά και online. Διοργανωτές του match making event είναι το Δίκτυο Praxi, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΘΣΕ), το Entreprise Europe Network, και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας (ΣΘΕΒ).

Hπροώθηση του διαλόγου, της συνεργασίας και των καινοτομιών για επαγγελματίες, ερευνητικά και ακαδημαϊκά ιδρύματα, startups, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, αποτελεί δομικό στοιχείο τόσο του Innovent Forum 2024 όσο και του matchmakingevent. Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων matchmakingεπιχειρηματικών και ερευνητικών συναντήσεων, οι συμμετέχοντες θα συνδεθούν με επενδυτές, οργανισμούς, επιχειρήσεις και φορείς του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα από την Ελλάδα και το εξωτερικό,εξερευνώντας νέες ευκαιρίες ανάπτυξης σε κρίσιμους και καίριους τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας.

Κάθε match making συνάντηση θα διαρκεί 30 λεπτά, κατά τα οποία οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν τις καινοτομίες τους, να αποκτήσουν νέες επαφές και να αναπτύξουν σημαντικές συνεργασίες.

Προγραμματίστε δωρεάν τη δική σας match making συνάντηση κάνοντας εγγραφή στην ειδική ιστοσελίδα. Η εγγραφή είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας. Η επιλογή των συναντήσεων γίνεται αποκλειστικά από τους ίδιους τους συμμετέχοντες με τη δημιουργία του κατάλληλου επιχειρηματικού, τεχνολογικού, ή ερευνητικού προφίλ κατά την εγγραφή. Τόσο οι διά ζώσης όσο και οι online match making συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν κατόπιν επιβεβαίωσης και από τα δύο ενδιαφερόμενα μέρη την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Κατά τη διάρκεια του Ιnnovent  Forum, 30 εκθέτες θα παρουσιάσουν πρωτοπόρα τεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες προς όφελος της ανθρωπότητας ενώ θα λάβουν χώρα πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, όπως ομιλίες και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης από ηγέτες διαφόρων κλάδων, workshop και συνεντεύξεις.

Διοργανωτής του Innovent Forum 2024 είναι το Πάρκο Καινοτομίας JOIST, συνδιοργανωτής το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ενώ η εκδήλωση τελεί υπό τη  αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Υπουργείου Ανάπτυξης. Χρυσός χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία Exalco.

Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας στην υβριδική έκθεση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

 

Προηγούμενο άρθρο Mάξιμος: Να δοθεί μόνιμη λύση στις κρατικές δημοσιεύσεις στον περιφερειακό Τύπο
Επόμενο άρθρο Δήλωση των περιφερειακών συμβούλων της Λαικής Συσπείρωσης, για την ορκωμοσία του Π.Σ. Θεσσαλίας