Ειδήσεις

Ευχήθηκαν με ολόγραμμα χρόνια πολλά στους ασθενείς του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας


Ο Διοικητής Γρηγόριος Βλαχάκης  και τα μέλη του Δ.Σ. μαζί με τους εργαζόμενους ιατρικό, νοσηλευτικό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας πήραν την πρωτοβουλία με έναν εξαιρετικά εμπνευσμένο τρόπο  να ευχηθούν ¨Χρόνια Πολλά¨ στους ασθενείς που νοσηλεύονται αυτές τις άγιες ημέρες. Ο Σκηνοθέτης Πασχάλης Μάντης και η διάσημη ιπτάμενη πιανίστρια Έλενα Ξυδιά δέχθηκαν από τον Διοικητή του Νοσοκομείου την πρόταση να οργανώσουν εθελοντικά ένα καινοτόμο εορταστικό event για τους ασθενείς και τους εργαζόμενους που εφημέρευαν. Το αποτέλεσμα μοναδικό!   Το ολόγραμμα της Έλενας Ξυδιά εμφανίστηκε να αιωρείται πάνω από το κτίριο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας την Παραμονή των Χριστουγέννων, προσφέροντας ένα μαγικό θέαμα με χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Την ίδια στιγμή, η πραγματική Έλενα Ξυδιά βρισκόταν για παράσταση στη Θεσσαλονίκη

.

Η πρωτοβουλία υλοποιήθηκε με στόχο να στείλει ένα διαφορετικό εορταστικό μήνυμα ελπίδας και να ανακουφίσει τους ασθενείς έστω και για λίγα λεπτά από τον πόνο τους.

Το άψογα σχεδιασμένο event σχεδιάστηκε περίπου δύο μήνες πριν με την συμμετοχή πολλών εθελοντών όπως η Έλενα Ξυδιά, ο Στέλιος Ζαφειρόπουλος, η Παρασκευή, η Βασιλική Τριανταφυλλιά και η Μαριάννα Κατσούρα, ο Οίκος VATRIMA, ο Γιώργος Μανίκας, ο Χρήστος Γενιτσεφτσής, ο Βασίλης Μπανταβής, ο Ηλίας Μάντης, η Φανή Τσιάμαλου, η Τζένη Καρέλα, η Σταυρούλα Αλεξανδρή, ο Τάσος Γκούμας, η Εύη Οικονόμου, η Χρύσα Βουλγαράκη και η Κατερίνα Σακελαρίου υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Πασχάλη Μάντη.

 

Χρόνια πολλά , ευτυχισμένα Χριστούγεννα με υγεία.

 

Προηγούμενο άρθρο Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα επί της Ε.Ο Λάρισας-Τυρνάβου
Επόμενο άρθρο Δεκαπλασιάζονται οι ταχύτητες διαδικτύου εσωτερικών υπηρεσιών του Δήμου Κιλελέρ