Ειδήσεις

Χριστούγεννα με τους κατοίκους των πληγεισών περιοχών για το νέο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας


Με τους πολίτες των πλημμυρισμένων χωριών της Θεσσαλίας πέρασε τα Χριστούγεννα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας. Τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου ο κ. Κουρέτας επισκέφθηκε της πληγείσες περιοχές του Δήμου Φαρσάλων, στις τοπικές κοινότητες Υπέρειας και Μ. Ευυδρίου οι οποίες εξακολουθούν να είναι «πληγωμένες» από την καταιγίδα Daniel.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας συναντήθηκε με τους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων, συζήτησε για τις ιδιαιτερότητες της προσπάθειας αποκατάστασης των ζημιών, ιδιαίτερα στα αναχώματα του Ενιπέα και των παραποτάμων του, ενώ εξήγησε στους κατοίκους της προτεραιότητες της νέας περιφερειακής αρχής, καθώς και το συνολικό σχεδιασμό της επόμενης περιόδου για τον πρωτογενή τομέα και την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής.

Ο κ. Κουρέτας επανέλαβε ότι πρωταρχικός στόχος είναι να μείνουν οι άνθρωποι στον τόπο και στις ζωές τους, εξασφαλίζοντας τις απαραίτητες προϋποθέσεις βιωσιμότητας των εκμεταλλεύσεων τους,

Ο Περιφερειάρχης συνοδευόταν από τους περιφερειακούς συμβούλους Μαρία Γαλλιού, Δημήτρη Τσέτσιλα,  Γρηγόρη Γκουντόπουλο και Νατάσσα Αδαμοπούλου

Προηγούμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικο Σαββατοκύριακο με παιδικές δραστηριότητες και μεγάλες ευκαιρίες στο Fashion City Outlet!
Επόμενο άρθρο Σταματήστε τον εμπαιγμό και πάρτε ουσιαστικά μέτρα για τους πλημμυροπαθείς