Ειδήσεις

Mάξιμος: Διαρκής η προσοχή της κυβέρνησης στη Θεσσαλία


«Με την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2024 η χώρα μπαίνει στο νέο έτος με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Αναμφίβολα, η κατάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας σφραγίζει την προσπάθεια της κυβέρνησής μας την προηγούμενη τετραετία για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Αυτή η επάνοδος στον ενάρετο κύκλο δίνει τη δυνατότητα για την αύξηση μισθών και συντάξεων και την έμπρακτη στήριξη των πιο αδύναμων συμπολιτών μας, αλλά και των δοκιμαζόμενων πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Επικράτειας κ. Σταύρο Παπασταύρου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Θεσσαλός πολιτικός ενημέρωσε τον υπουργό Επικρατείας για την κατάσταση στη Θεσσαλία μετά τις πρωτόγνωρες ζημιές που προκάλεσαν οι πλημμύρες και τις συνέπειες που υφίστανται ακόμη χιλιάδες πλημμυροπαθείς αγρότες, επιχειρήσεις και συνολικά η τοπική οικονομία. Ο κυβερνητικός βουλευτής σημείωσε ότι «ο κόσμος αναγνωρίζει τα γρήγορα ανακλαστικά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης, ωστόσο, αγωνιά για την επόμενη μέρα, καθώς δεκάδες χιλιάδες στρέμματα παραμένουν πλημμυρισμένα».

Ο κ. Παπασταύρου άκουσε με προσοχή τις επισημάνσεις του Μάξιμου Χαρακόπουλου για την ανάγκη της κατά το δυνατό ταχύτερης αντιμετώπισης των προβλημάτων αποκατάστασης των ζημιών και παρουσίασης ολοκληρωμένης πρότασης ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας. Όπως τον διαβεβαίωσε, η προσοχή της κυβέρνησης θα είναι διαρκής στη Θεσσαλία μέχρι να επουλωθούν οι πληγές και να επανέλθει η ζωή όλων στην κανονικότητα.

Ο βουλευτής Λαρίσης ευχαρίστησε το στέλεχος της κυβέρνησης για τη συνάντηση και τη δυνατότητα της απευθείας ενημέρωσης για όποιες δυσλειτουργίες ή καθυστερήσεις υπάρχουν στην υλοποίηση των προγραμμάτων αποκατάστασης στη Θεσσαλία, η οποία αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Προηγούμενο άρθρο Εξιχνίαση απάτης – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπής και άγνωστου ατόμου
Επόμενο άρθρο Διακοπή της υδροδότησης, στις Τ.Κ Μεσαγγάλων – Καστρί Λουτρού και Παραλίας Κουλούρας του Δήμου Τεμπών