Ειδήσεις

Επίδειξη-ενημέρωση από την Πυροσβεστική στο 2ο Δημοτικό Γιάννουλης


Σε σχετική ανακοίνωση, ο Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου  Γιάννουλης, κ. Γεώργιος Ραφτούλης, ο σύλλογος διδασκόντων κι οι  μαθήτριες/ές ευχαριστούν δημόσια  από τα έγκατα της καρδιά τους, την  Πυροσβεστική Π.Ε Λάρισας και ιδιαίτερα τους αρχιπυροσβέστες, κ.  Λαδόπουλο Α. και Μπέη Π. καθώς και τον εθελοντή πυροσβέστη, κ.  Λεπενιώτη Θ.  για την καταπληκτική επίδειξη- ενημέρωση αντιμετώπισης  πυρκαγιάς-σεισμού κι άλλων φυσικών φαινομένων στο χώρο του σχολείου  μας. Στην ενδιαφέρουσα και εμπεριστατωμένη αυτή ενημέρωση που  πραγματοποιήθηκε με προθυμία και με περίσσιο ζήλο συμμετείχαν ενεργά  οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας (πάντα υπό την  καθοδήγηση-επίβλεψη των ανωτέρω).
Η άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για ενημέρωση από το προαναφερθέν  εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό έδωσε πολύτιμες  εμπειρίες σε όλους μας για τις προβλεπόμενες ενέργειες που απαιτούνται  προκειμένου να μη βιώσουμε δυσάρεστες καταστάσεις εξαιτίας των  επικίνδυνων αυτών φαινομένων. Η επίσκεψή τους στο χώρο του σχολείου,  τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, επισφραγίζει την εξωστρέφεια του  σχολείου με άλλους φορείς.
Ενέργειες σαν κι αυτή δίνουν σε όλους τους εμπλεκόμενους με την  εκπαίδευση τις απαραίτητες δεξιότητες έτσι ώστε να έχουν την  ετοιμότητα που απαιτείται σε περίπτωση εκδήλωσης των απρόβλεπτων αυτών  φαινομένων.
Ευχόμαστε υγεία και ασφάλεια σε όλους τους πυροσβέστες και τις  οικογένειές τους.

Προηγούμενο άρθρο Στην εκδήλωση βράβευσης των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Τεμπών ο Δήμαρχος Γιώργος Μανώλης
Επόμενο άρθρο Ποιοι προτείνονται για αντιπεριφερειάρχες και εντεταλμένοι σύμβουλοι