Ειδήσεις

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής από οικία που διαπράχθηκε πρόσφατα στον Τύρναβο


Από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής από οικία που διαπράχθηκε στον Τύρναβο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα για κλοπή.

Επιπλέον, στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη δύο ημεδαποί, άνδρας και γυναίκα, ιδιοκτήτης και υπάλληλος κοσμηματοπωλείου, αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, την 10-12-2023 στον Τύρναβο, ο δράστης αφού παραβίασε μπαλκονόπορτα οικίας ημεδαπού, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα – χρυσαφικά, μέρος των οποίων παρέδωσε, την 11-12-2023 το πρωί, σε υπάλληλο κοσμηματοπωλείου στη Λάρισα, έναντι χρηματικού ποσού.

Ο δράστης της κλοπής εντοπίστηκε την 12-12-2023 το μεσημέρι στον Τύρναβο, ο οποίος, στη συνέχεια, παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα τσαντάκι με κοσμήματα – χρυσαφικά (σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, αλυσίδες κ.ά.) που είχε αποκρύψει σε σημείο της πόλης της Λάρισας, ενώ κατασχέθηκε και ένα κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, προχθές (13-12-2023) το μεσημέρι, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου μετέβησαν στο προαναφερόμενο κοσμηματοπωλείο, όπου ο ιδιοκτήτης αυτού παρέδωσε διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα (δαχτυλίδια, σταυροί κ.ά.), τα οποία είχε παραδώσει στο κατάστημα ο δράστης της κλοπής.

 

Όλα τα παραπάνω κοσμήματα – χρυσαφικά κατασχέθηκαν, μέρος των οποίων αποδόθηκαν στον παθόντα, ενώ για τα υπόλοιπα, καθώς και για το κινητό τηλέφωνο, ερευνάται η προέλευσή τους.

 

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου ερευνάται η τυχόν εμπλοκή του δράστη και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτριος Κουρέτας σε συνάντηση εργασίας με τη Διοίκηση του ΣΘΕΒ
Επόμενο άρθρο Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βράβευσε τον Σύλλογο Δρομέων Φαλάνης για την αθλητική και κοινωνική του δράση