Ειδήσεις

Συνελήφθη ημεδαπός στη Λάρισα, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής


Συνελήφθη, χθες (05-12-2023) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου, καθώς και σε βάρος ημεδαπού συνεργού του που έχει ταυτοποιηθεί και άγνωστων, μέχρι στιγμής, συνεργών τους, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για απόκρυψη κλεμμένων χαλιών, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας διενήργησαν νομότυπες έρευνες στις οικίες τους, κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά -77- χαλιά.

 

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι δράστες:

  • την 22/23-11-2023, αφού παραβίασαν την κεντρική πόρτα εταιρείας καθαρισμού-αποθήκευσης χαλιών στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, εισήλθαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν -250- χαλιά, διαφόρων διαστάσεων, ενώ
  • την 4/5-12-2023, μετέβησαν εκ νέου στον προαναφερόμενο χώρο και αφαίρεσαν άγνωστο αριθμό χαλιών, διαφόρων διαστάσεων.

 

Τα ανωτέρω -77- χαλιά που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν.

 

Επιπλέον, κατασχέθηκε -1- Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ημεδαπού δράστη που ταυτοποιήθηκε, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κιλελέρ
Επόμενο άρθρο Στο Υπουργείο Εσωτερικών ο νέος Δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος – Συνάντηση με την υπουργό, Νίκη Κεραμέως για το ΔΩΛ