Ειδήσεις

Άνοιξε τις πύλες του ο 12ος Μύλος των Ξωτικών


Με τον πιο παραμυθένιο τρόπο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου η επίσημη τελετή έναρξης του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου της Ελλάδας.

Ο υπέρλαμπρος Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα, άνοιξε και επίσημα τις πύλες του. Ο Μύλος πήρε ζωή ξανά και ο ουρανός φωτίστηκε από πολύχρωμα βεγγαλικά.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς κήρυξε την επίσημη έναρξη λειτουργίας και έστειλε μήνυμα χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας από την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. Κάλεσε τον πρώην Δήμαρχο Χρήστο Λάππα και τον πρώην Δήμαρχο και νυν Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου στέλνοντας μήνυμα ενότητας από το Μύλο των Ξωτικών.

Η παραμυθένια και συγκινητική τελετή έναρξης ολοκληρώθηκε με μια ανεπανάληπτη συναυλία από την εκρηκτική Josephine.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συντελεστές της τελετής έναρξης και συγκεκριμένα:

Τους χορευτές της Σχολής Χορού Dance Project, την Ναταλία Διβάνη & τον Γιάννη Διβάνη, τους τραγουδιστές: Κατερίνα Μπαρμπαρούση, Ραφαέλα Μάνου, Χρήστο Μοδέστου, Ιουλία Γιώτα, Ευγενία Λιάκου, την θεατρική ομάδα Πολιτιστικού Εργαστηρίου Εαρ, το Δημοτικό θεατρικό Εργαστήρι και την Αντονέλλα Χήρα, το στούντιο ηχογραφήσεων του Μουσείου Τσιτσάνη και τον Στέλιο Καραγιώργο, την Ομάδα δράσης του Μύλου των Ξωτικών, τον Στέργιο Στάμο για τον σχεδιασμό των κοστουμιών, τον Γιώργο Τσιαντούλα για την σκηνοθεσία και την επιμέλεια της τελετής και όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν στην εκτέλεση της παραγωγής.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ανέδειξαν το Μύλο για ακόμη μια χρονιά ως την Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.

Σας περιμένουμε μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2024 για να ζήσουμε και φέτος μαγικές στιγμές στο Μύλο των Ξωτικών.

 

Προηγούμενο άρθρο Διακοπή υδροδότησης στη συνοικία του Αγίου Αθανασίου
Επόμενο άρθρο Διακοπή υδροδότησης στην οδό Φαρσάλων την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου