Ειδήσεις

Μάξιμος: Να αναθεωρηθεί το λουκέτο στα ΕΛΤΑ Νίκαιας


«Σε μια περίοδο που η Θεσσαλία βιώνει τις δραματικές συνέπειες των πρωτοφανών πλημμυρών που την έπληξαν το προηγούμενο διάστημα, αναμένουμε να υπάρχει έμπρακτη κοινωνική ευαισθησία και από τη διοίκηση των ΕΛΤΑ με την αναθεώρηση της απόφασής της για αιφνίδιο κλείσιμο του υποκαταστήματος στη Νίκαια του Δήμου Κιλελέρ». Τα παραπάνω δήλωσε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος με αφορμή σχετική Αναφορά που κατέθεσε (27.10.23) προς τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.

Ο Θεσσαλός πολιτικός στην αναφορά του συνηγορεί στο σχετικό αίτημα που διατύπωσε με επιστολή του ο Δήμαρχος Κιλελέρ κ. Αθανάσιος Νασιακόπουλος προς τη Διοίκηση των ΕΛΤΑ.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος στη δήλωσή του υπογραμμίζει ότι «η είδηση της παύσης λειτουργίας του μοναδικού υποκαταστήματος, στην έδρα του δήμου μας, την Νίκαια, όπως είναι φυσικό, έχει ήδη προκαλέσει εύλογη αναστάτωση στους κατοίκους δεκάδων χωριών της ευρύτερης περιοχής. Για τον λόγο αυτό ζητώ από τη διοίκηση των ΕΛΤΑ την επανεξέταση της απόφασης για “λουκέτο” του υποκαταστήματος, μετά και την πρόθεση της δημοτικής αρχής Κιλελέρ να αναλάβει τη δαπάνη του ενοικίου του χώρου όπου αυτό στεγάζεται στη Νίκαια».

Ο κυβερνητικός βουλευτής με την Αναφορά του ζητά από τον αρμόδιο υπουργό την αξιολόγηση της δυνατότητας ικανοποίησης του αιτήματος του Δημάρχου Κιλελέρ, και την ενημέρωσή του επ’ αυτού.

Προηγούμενο άρθρο Κώστας Αγοραστός από τη γιορτή κάστανου στα Αμπελάκια: Η Περιφέρεια Θεσσαλίας προστάτευσε το κάστανο
Επόμενο άρθρο Διαχείριση Συναισθημάτων: Η σημασία τους για την ψυχική υγεία