Ειδήσεις

Ποδηλατάδα #7- Μαζί πιο δυνατές! την Τρίτη 31 Οκτωβρίου, στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας


Ο Δήμος Λαρισαίων και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) διοργανώνουν την Τρίτη 31 Οκτωβρίου, στην Κεντρική Πλατεία (Δημάρχου Σάπκα) Λάρισας, την Ποδηλατάδα #7-  Μαζί πιο δυνατές! με ώρα αφετηρίας 18.30.

Η Ποδηλατάδα #7 Μαζί πιο δυνατές!, είναι αφιερωμένη στις γυναίκες και συγκεκριμένα  στον μήνα Οκτώβριο, που έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως ο  μήνας  πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών, με την υποστήριξη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας, την συμμετοχή των τμημάτων του προγράμματος ¨Άθληση και Γυναίκα¨ και με όλους εσάς, θα συγκεντρωθούμε στην Κεντρική Πλατεία και θα τερματίσουμε στον Μύλο του Παππά.

Το κτίριο του Μύλου θα φωταγωγηθεί σε χρώμα ροζ ως σύμβολο αφύπνισης για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Η  εγγραφή για την Ποδηλατάδα #7 Μαζί πιο δυνατές!, θα γίνεται στην Κεντρική πλατεία από τις 18.00 μέχρι 18.30. Η διαδρομή της ποδηλατάδας είναι: Κεντρική πλατεία, Μ.Αλεξάνδρου, Μανδηλαρά, Παπαναστασίου, Μανωλάκη, Γεωργιάδου, Μύλος του Παππά.

Για όσους δεν διαθέτετε ποδήλατο, έχουμε σχεδιάσει μια περιπατητική διαδρομή η οποία θα συνοδεύεται από τους καθηγητές του προγράμματος ¨Άθληση και Γυναίκα¨. Διαδρομή: Κεντρική πλατεία, πεζόδρομος Παπαναστασίου, Βενιζέλου, Σκυλοσόφου, Μητροπολίτου, Αρσενίου, Φιλελλήνων, Γεωργιάδου, Μύλος του Παππά.

Στην λήξη της ποδηλατάδας ακολουθεί η καθιερωμένη κλήρωση ποδηλάτου χορηγία της εταιρείας «Όλυμπος» και δροσιστικά προϊόντα Όλυμπος και Κλιάφα θα μοιραστούν στους συμμετέχοντες.

Για την ασφάλεια όλων, θα είναι στην παρέα μας η Τροχαίας Λάρισας, η Δημοτική Αστυνομία, οι εθελοντικές ομάδες Ε.Ο.Δ.Υ.Α., ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α., Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας.

Σας περιμένουμε όλους, να πάρετε μέρος στην Ποδηλατάδα #7 Μαζί πιο δυνατές!. Μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης για να τονίσουμε την ανάγκη υιοθέτησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής αλλά και του προληπτικού διαγνωστικού ελέγχου για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

 

Προηγούμενο άρθρο 5η Γιορτή Κάστανου την Κυριακή 29 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 το πρωί στην πλατεία Αμπελακίων
Επόμενο άρθρο Συνεχίζονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι επιχειρήσεις για καθαρισμό δρόμων-ρεμάτων-ποταμών