Ειδήσεις

Μαίρη Καμηλαράκη Σαμαρά, Πολιτικός Μηχανικός, Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Λαρισαίων, Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαρισαίων


Λαρισαίες και Λαρισαίοι πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας,

φίλες και φίλοι!

Σας ευχαριστώ θερμά για τους χιλιάδες σταυρούς προτίμησής σας μετους οποίους τιμήσατε την υποψηφιότητά μου ως Περιφερειακή Σύμβουλο στιςεκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Την προσεχή Κυριακή, 15 Οκτωβρίου, είναι αδήριτη ανάγκη να προσέλθουμε μαζικά στις κάλπες να ψηφίσουμε, να υπερψηφίσουμε τον συνδυασμό ¨Συμμαχία υπέρ των πολιτών¨ και να ανανεώσουμε την εμπιστοσύνη μας στον Κώστα Αγοραστό, εκλέγοντάς τον ξανά Περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Κατανοούμε και συμμεριζόμαστε πλήρωςτον θυμό ορισμένων, εργαζόμαστε όμως τώρα και θα εργασθούμε ακόμη περισσότερο και πιό σκληρά το επόμενο διάστημα για την αποκατάσταση των ζημιών και την παροχή βοήθειας σε όλους, όσοι υπέστησαν τις συνέπειες της καταστροφικής, πρωτοφανούς και πέρα από κάθε πρόβλεψη θεομηνίας πουέπληξε τηνΠεριφέρεια Θεσσαλίας.

Την επόμενη ημέρα των εκλογών, την προσεχή Περιφερειακή θητεία,ο Κώστας Αγοραστός και οι συνεργάτες του είμαστεοι μόνοι που μπορούμε, με γνώση και εμπειρία,να συνδράμουμε αποτελεσματικά στην επούλωση των πληγών και στην οικονομική ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας.

Δεν είναι ώρα για πειραματισμούς.

Δεν είναιώρα για στείρο αρνητισμό και εκδικητικές συμπεριφορές.

Δεν είναι ώρα να χαρίσουμε την Περιφέρεια σε μαθητευόμενους μάγους ….

Ψηφίζουμε ¨συμμαχία υπέρ των πολιτών¨, ψηφίζουμε Κώστα Αγοραστό.

Το οφείλουμε στους συμπολίτες μας που σήμερα δοκιμάζονται.

Το οφείλουμε στο μέλλον της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Το οφείλουμε στομέλλον των παιδιών μας.

Προηγούμενο άρθρο Διαδικτυακό Σεμινάριο του ΣΘΕΒ: «Ασφάλεια Βιομηχανικών Συστημάτων»
Επόμενο άρθρο Βραβεία Ένωσης Κριτικών Θεάτρου και Παραστατικών τεχνών Απονομή 23 Οκτωβρίου 2023