Ειδήσεις

Δομές φιλοξενίας πλημμυροπαθών στα κλειστά γυμναστήρια Νίκαιας και Χάλκης


Δομή φιλοξενίας πλημμυροπαθών δημιουργήθηκεστο κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας και παρόμοια δημιουργείται στο κλειστό γυμναστήριο της Χάλκης. Τη δομή της Νίκαιαςεπισκέφθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για το σχεδιασμό της υποδοχής και της φιλοξενίας των πλημμυροπαθών με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κιλελέρ Αχιλλέα Χατζούλη.  Οι δομές εξοπλίστηκαν με υλικό (κρεββάτια, κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, παπλώματα κ.λπ.) από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την ΕΟΔΥΑ.

Παράλληλα, σε ειδικές διαμορφωμένες αίθουσες στο κτήριο του παλαιού νηπιαγωγείου της Νίκαιας, φιλοξενούνται άντρες των ενόπλων δυνάμεων οι οποίοι επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κιλελέρ με μηχανήματα έργου για την αντιμετώπιση  των καταστροφών από τη θεομηνία.

Σε αυτό το πλαίσιο η  Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κιλελέρ ανακοίνωσε ότι συγκεντρώνει,σε συνεργασία με την ΕΟΔΥΑ, από σήμερα Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στο πολιτιστικό κέντρο Νίκαιας και στις ώρες 9.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00, και με την αρωγή της Μητρόπολης,τα παρακάτω είδη για τους πλημμυροπαθείς του Δήμου Κιλελέρ.

– τρόφιμα μακράς διάρκειας (κονσέρβες, κομπόστες, μαρμελάδες,  ζυμαρικά, όσπρια,  μπισκότα φρυγανιές)

–  υγρά καθαρισμού ( σφουγγάρια,  χλωρίνες,  γάντια,  ρολό κουζίνας,  Vitex)

 

Προηγούμενο άρθρο Δράσεις της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών
Επόμενο άρθρο Στις 6.764 οι οριστικές αιτήσεις πρώτης αρωγής