Ειδήσεις

Αυτοψία της Υφυπουργού Μεταφορών, Χριστίνας Αλεξοπούλου, στο αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας


Αναλυτική ενημέρωση για τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία “Daniel” στα οκτώ αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ της Θεσσαλίας είχε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου, αρμόδια για τις Μεταφορές, στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη, στα γραφεία του αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΣ) Άρη Σακελλαρίου και μέλη των διοικήσεων από τα αστικά ΚΤΕΛ Λάρισας, Βόλου και Καρδίτσας, καθώς και τα υπεραστικά ΚΤΕΛ Λάρισας και Μαγνησίας.

Η Υφυπουργός πραγματοποίησε αυτοψία στα αμαξοστάσια του αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας και του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, όπου διαπίστωσε επί τόπου τις ζημιές σε υποδομές και λεωφορεία.

Σε δήλωσή της η κα Χριστίνα Αλεξοπούλου τονίζει:

«Στόχος μας είναι η άμεση επαναλειτουργία όλων των υπηρεσιών, που απαιτούνται για την απρόσκοπτη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση του κοινού, το οποίο μετακινείται από και προς τις πληγείσες περιοχές.

Με βάση τις κατευθύνσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών εργάζεται με συνέπεια και προγραμματισμό, προκειμένου να ολοκληρωθεί η καταγραφή των ζημιών και να υπάρξει άμεσος σχεδιασμός, ανάθεση και υλοποίηση έργων μέσω του Μηχανισμού Στήριξης, για την επιστροφή στην κανονικότητα».

Προηγούμενο άρθρο Παρέμβαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη στην τακτική ενημέρωση του Συντονιστικού στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Η δικαιοσύνη θα αποδώσει τις ευθύνες για τα αντιπλημμυρικά