Ειδήσεις

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας εκφράζει την αλληλεγγύη της προς τους πλημμυροπαθείς


Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, σε συνεργασία με τους Διευθυντές/Προϊσταμένους των Δημοτικών Σχολείων και τους Συλλόγους Διδασκόντων,εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και καλεί τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριων καθώς και κάθε πολίτη να συμβάλουν στη συγκέντρωση των κάτωθι υλικών:

  • Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, υπνόσακους
  • Εμφιαλωμένα νερά (κατά προτεραιότητα), χυμούς
  • Συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση (κονσέρβες, κομπόστες, κ.ά.)
  • Τρόφιμα μακράς διάρκειας, όπως γάλατα μακράς διάρκειας, δημητριακά,όσπρια, κ.ά.
  • Παιδικές και βρεφικές τροφές
  • Είδη ατομικής υγιεινής (πάνες, μωρομάντηλα, χαρτικά, χαρτιά υγείας)
  • Σχολικά είδη (σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια κ.ά.)
  • Καθαρά ρούχα και υποδήματα σε άριστη κατάσταση για ενήλικες και παιδιά
  • Ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, γάζες, επίδεσμοι, κουτιά πρώτων βοηθειών, φυσιολογικοί οροί κ.ά.)

 

Η συλλογή των προμηθειών θα πραγματοποιείται καθημερινά και από τις 11/9/2023 έως και τις 14/9/2023στις κάτωθι σχολικές μονάδες,Δημοτικά Σχολεία (ανά δήμο) της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, οι οποίες δεν έχουν πληγεί και υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης από τους/τις εκπαιδευτικούς,στις ώρες που δηλώνονται στην επίσημη ανακοίνωση του Δημοτικού Σχολείου, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του.

Συγκεκριμένα:

Δήμος Λαρισαίων

Στα Δημοτικά Σχολεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας του ΔήμουΛαρισαίων:

1οΔημοτικό Σχολείο Λάρισας, Ιουστινιανού 24A

2οΔημοτικό Σχολείο Λάρισας, Ηπείρου 34

4οΔημοτικό Σχολείο Λάρισας, Κουμουνδούρου 17

5οΔημοτικό Σχολείο Λάρισας, Χρυσοχόου 2

6οΔημοτικό Σχολείο Λάρισας, 31ης Αυγούστου 34

7οΔημοτικό Σχολείο Λάρισας, Κουμουνδούρου53

9οΔημοτικό Σχολείο Λάρισας, Αλευάδων 1

10οΔημοτικό Σχολείο Λάρισας, Αιόλου 2

13οΔημοτικό Σχολείο Λάρισας, Λεμεσού 13

20οΔημοτικό Σχολείο Λάρισας, Μύρων 2

21οΔημοτικό Σχολείο Λάρισας, Κλ. Πατέρα 1

24οΔημοτικό Σχολείο Λάρισας, Ακαρνανίας 32

30οΔημοτικό Σχολείο Λάρισας, Κουμουνδούρου53

32οΔημοτικό Σχολείο Λάρισας, Εθνικής Αντίστασης 35

44οΔημοτικό Σχολείο Λάρισας, Αγίας Λάυρας 22

Στις 15/09/2023 με τη μέριμνα των Διευθυντών/ντριων& Προϊστάμενων τα υλικά συσκευασμένα (σε κιβώτια ανά είδος) θα μεταφερθούν -κατόπιν συνεννόησης-και θα παραδοθούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Δήμος Ελασσόνας: Σε όλες τις σχολικές μονάδες Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας του Δήμου Ελασσόνας,όπου υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης από τους/τις εκπαιδευτικούς, σύμφωνα με την ανακοίνωσητης κάθε σχολικής μονάδας, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστότοπό της.

Στις 15/09/2023 με τη μέριμνα των Διευθυντών/ντριων& Προϊστάμενων τα υλικά συσκευασμένα (σε κιβώτια) θα μεταφερθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων/ Γυμναστήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας.

Δήμος Τεμπών:Σε όλες τις σχολικές μονάδες Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας του ΔήμουΤεμπών.

Στις 15/09/2023 με τη μέριμνα των Διευθυντών/ντριων& Προϊστάμενων τα υλικά συσκευασμένα (σε κιβώτια) θα μεταφερθούν στο Δημοτικό Σχολείο Μακρυχωρίου.

Δήμος Τυρνάβου: Σε όλες τις σχολικές μονάδες Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας του Δήμου Τυρνάβου.

Στις 15/09/2023 με τη μέριμνα των Διευθυντών/ντριων& Προϊστάμενων τα υλικά συσκευασμένα (σε κιβώτια) θα μεταφερθούν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου.

Δήμος Αγιάς: Σε όλες τις σχολικές μονάδες Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας του ΔήμουΑγιάς.

Στις 15/09/2023 με τη μέριμνα των Διευθυντών/ντριων& Προϊστάμενων τα υλικά συσκευασμένα (σε κιβώτια) θα μεταφερθούν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγιάς.

Δήμος Φαρσάλων: Σε όλες τις σχολικές μονάδες Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας του Δήμου Φαρσάλων.

Στις 15/09/2023 με τη μέριμνα των Διευθυντών/ντριων& Προϊστάμενων τα υλικά συσκευασμένα (σε κιβώτια) θα μεταφερθούν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων.

Δήμος Κιλελέρ: Σε όλες τις σχολικές μονάδες Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας του Δήμου Κιλελέρ.

Στις 15/09/2023 με τη μέριμνα των Διευθυντών/ντριων& Προϊστάμενων τα υλικά συσκευασμένα (σε κιβώτια) θα μεταφερθούν στο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας.

 

 

Η Διευθύντρια Π.Ε. Λάρισας

 

Αικατερίνη Καραγιώργου

Προηγούμενο άρθρο Διακοπή της υδροδότησης στους οικισμούς Γυρτώνης και Ιτέας
Επόμενο άρθρο Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας η ομάδα εθελοντών του Χαμόγελου του Παιδιού